WaseLL Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 577 Çözümler 1 21 Ocak 2023 #1 Mersin'de oturuyorum ve maalesef ilan çeşitliliği çok az. Sahibinden Param Güvende ile telefon alırsam sorun yaşar mıyım?
Mersin'de oturuyorum ve maalesef ilan çeşitliliği çok az. Sahibinden Param Güvende ile telefon alırsam sorun yaşar mıyım?
Stokeley Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 1.075 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sin City 21 Ocak 2023 #2 WaseLL dedi: Mersin'de oturuyorum ve maalesef ilan çeşitliliği çok az. Sahibinden Param Güvende ile telefon alırsam sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Alıcıların param güvende ile sorun yaşaması zor sanırım. Forumda da okumuştum genelde satıcıların başı ağrıyordu. Sağlam giden bir ürünü bozup Sahibinden'e bu ürün bana bozuk geldi vs. diyorlardı. Ben de Mate 20 Lite satmaya çalışıyorum.
WaseLL dedi: Mersin'de oturuyorum ve maalesef ilan çeşitliliği çok az. Sahibinden Param Güvende ile telefon alırsam sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Alıcıların param güvende ile sorun yaşaması zor sanırım. Forumda da okumuştum genelde satıcıların başı ağrıyordu. Sağlam giden bir ürünü bozup Sahibinden'e bu ürün bana bozuk geldi vs. diyorlardı. Ben de Mate 20 Lite satmaya çalışıyorum.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 21 Ocak 2023 #3 WaseLL dedi: Mersin'de oturuyorum ve maalesef ilan çeşitliliği çok az. Sahibinden Param Güvende ile telefon alırsam sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Yaşamazsın, belirli bir süre koşulsuz şartsız iade hakkın var.
WaseLL dedi: Mersin'de oturuyorum ve maalesef ilan çeşitliliği çok az. Sahibinden Param Güvende ile telefon alırsam sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Yaşamazsın, belirli bir süre koşulsuz şartsız iade hakkın var.