Param güvende ile ürün satma

Makaleler
2
Yer
Sakarya
Merhaba, ben bir ürün koymuştum, alıcı ürünün siparişini geçti ve ürün ilandan kaldırıldı. Şu an ürünüm yayında olmayanlar kısmında görünmekte. Kullanıcının bilgilerini vs. göremiyorum. Ürünü gidip kargoya mı bırakmalıyım direkt?

Alt tarafta param güvende kısmı var. Oradan satış işlemlerinden onaylamanız gerekecek.
Alınızda bulunsun uygulamaya verdiğiniz IBAN adresinizin bağlı olduğu isim ile sahibinden hesabınızın ismi aynı olmalı. Yoksa para kartına yatmıyor.

Hocam param güvende sadece alıcıyı koruyor. Adam kullanıyor beğenmedim diyip geri yolluyor. Yolladığı ne belli değil. Sonra uğraş dur o yüzden bence bulaşma.

Hocam param güvende sadece alıcıyı koruyor. Adam kullanıyor beğenmedim deyip geri yolluyor. Yolladığı ne belli değil. Sonra uğraş dur o yüzden bence bulaşma.

Daha önce birçok şey aldım ve sattım param güvende ile. Hiçbir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar. Tabi bu biraz da şans işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…