Param güvende sistemiyle ürün alınır mı?

berke5214

Kilopat
Sistemi az çok biliyorum sadece daha önce alışveriş yapmadım ve birkaç sorum var. Ürünü aldım diyelim, beğenmedim ve iade ettim satıcının itiraz etme hakkı var mı, sorun çıkabilir mi? Aynı şekilde iade yaptığım zaman sahibindene ödediğim %10 komisyon bana geri geliyor mu? Son olarak Logitech G27 seti alacağım taksit yapmayı düşünüyorum ödeyeceğim fark ne kadar olur?

Çok sıkıntılı bir sistem hem aldım hem sattım alırkende satarken sorun yaşamanız çok olası. Hiç bulaşmayın derim.

Satıcı iade almaz. Sizin keyfinize göre olan bir durum diğer şekilde iade de söz konusu değil.

Ben kulaklık aldım sıkıntı çıkmadı alım öncesinde ürünü iyice incelemeni tavsiye ederim satıcıdan video isteyebilirsin sanırım komisyon geri ödenmiyor. Aldıktan sonra para onayı veriyorsun eğer beğenmediysen iade işaretliyorsun geri yolluyorsun. Kargoyu aldıktan belirli süre sonra ödemeyi onayı veya iade onayı oluşturmaz isen para karşıya oto ödeniyor dikkat et.

Daha önce aldım sorun yaşamadım

Satıcı iade almaz. Sizin keyfinize göre olan bir durum diğer şekilde iade de söz konusu değil.

Yani kargo bana geldi ve beğenmedim geri yolladım satıcının iade kabul etmiyorum deme hakkı yok mu? Niyetim kötü değil ama görmediğim ürünü almaya çalışıyorum o yüzden her ihtimali değerlendiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…