Satıcı iptal edebiliyor şu anda satıcının iptal etmesi gerek. Aynısı başıma geldi 1 ay önce PS5 alacaktım Param Güvende ile yanlışlıkla farklı ilan aldım aldığım adamda numarası sanal çıktı şansa bak
sahibinden.com müşteri hizmetlerini aradım durumunu anlattım bir talep açtılar çözüm merkezimiz iptal edecek inceleyecek dediler 50 dakika sonra iptal edildi.
Tabii sahibinden mi iptal etti yoksa satıcı mı bilmiyorum. Denk geldiğim yanlışlıkla aldığım ilanda dolandırıcıydı herhalde çünkü alacağım ilan belliydi adamla konuştum anlaşmıştım ben kendi mallığımdan yanlışını aldım yani öyle diyeyim. Ama süreç dediğim gibi oldu sizde satıcıya ulaşabiliyorsanız eğer mesafeli satış sözleşmesi kısmında satıcının numarası olur oradan bulup kendisine ulaşabilirsiniz çünkü ilanı aldıysanız ve ilan kapandığından numarasını göremeyebilirsiniz izah edersiniz yanlışlıkla aldım falan bir bahane uydurursunuz iptal etsin diye baktınız hiç ulaşamadınız hemen sahibinden müşteri hizmetlerini arayın benim gibi durumu anlatın.
(Benim süreç ise iptal olduktan sonra anlaşmış olduğum doğru ilanı aldım ve mutluyum mutlu son.)