R Recep72 Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 650 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #1 Şifre belirleme adımında hangi şifreyi denesem hata veriyor bunun sebebi nedir? Fikri olan yok mu Son düzenleme: 30 Ağustos 2024
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #2 Recep72 dedi: Şifre belirleme adımında hangi şifreyi denesem hata veriyor bunun sebebi nedir? Fikri olan yok mu Genişletmek için tıkla... Nasıl bir hata veriyor?
Recep72 dedi: Şifre belirleme adımında hangi şifreyi denesem hata veriyor bunun sebebi nedir? Fikri olan yok mu Genişletmek için tıkla... Nasıl bir hata veriyor?
R Recep72 Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 650 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #3 mhmtkcbs dedi: Nasıl bir hata veriyor? Genişletmek için tıkla... Sacma sapan bir hata veriyordu girdiğim şifreleri kesinlikle kabul etmiyordu bu şifre şartlara uygun değil gibi halbuki bin tane rastgele şifre de denedim olmadı destek zaten bir işe yaramıyor böyle reziilik görmedim zaten ihtiyacım yok şu an.
mhmtkcbs dedi: Nasıl bir hata veriyor? Genişletmek için tıkla... Sacma sapan bir hata veriyordu girdiğim şifreleri kesinlikle kabul etmiyordu bu şifre şartlara uygun değil gibi halbuki bin tane rastgele şifre de denedim olmadı destek zaten bir işe yaramıyor böyle reziilik görmedim zaten ihtiyacım yok şu an.