5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.165 Makaleler 25 Çözümler 624 16 Haziran 2022 #1 Param ile Trendyol harcamalarınıza %7 iade veriliyor. En fazla 250 TL kazanılabilir. Avantajlar: Sana Özel Ayrıcalıklarla Dolu Dünya - Param Param avantajlar dünyasında sana özel ayrıcalıkları keşfet, alışverişlerini nakit iade ile fırsata çevir. ParamKart avantajlarını görmek için tıkla. param.com.tr
Param ile Trendyol harcamalarınıza %7 iade veriliyor. En fazla 250 TL kazanılabilir. Avantajlar: Sana Özel Ayrıcalıklarla Dolu Dünya - Param Param avantajlar dünyasında sana özel ayrıcalıkları keşfet, alışverişlerini nakit iade ile fırsata çevir. ParamKart avantajlarını görmek için tıkla. param.com.tr
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 16 Haziran 2022 #2 Kıyafet indirimi de var %25, Trendyol üzerinden alınırsa birleştirilebilir sanırım.
Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.514 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #3 Bu Param her yerde karşıma çıkıyor. Sağlam bütçe ile kurulmuş galiba.
aldisefa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.655 Çözümler 8 16 Haziran 2022 #4 Papara gibi bir şey mi bu? Kartını alabiliyor muyuz?
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.165 Makaleler 25 Çözümler 624 16 Haziran 2022 #5 aldisefa dedi: Papara gibi bir şey mi bu? Kartını alabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Ön ödemeli kartlar sunuyor. Evet, alabilirsiniz.
aldisefa dedi: Papara gibi bir şey mi bu? Kartını alabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Ön ödemeli kartlar sunuyor. Evet, alabilirsiniz.
aldisefa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.655 Çözümler 8 16 Haziran 2022 #6 56153 dedi: Ön ödemeli kartlar sunuyor. Evet, alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki ücretsiz mi hocam?
56153 dedi: Ön ödemeli kartlar sunuyor. Evet, alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki ücretsiz mi hocam?
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.165 Makaleler 25 Çözümler 624 16 Haziran 2022 #7 Ücretsiz. Param Kart, Hesap, POS ve EPT İşlem Ücretleri - Param Param hesap, kart ve POS hizmetlerimiz ile ilgili işlem ücretleri ve komisyon oranlarını inceleyebilir, Param avantajlarını keşfedebilirsiniz. param.com.tr
Ücretsiz. Param Kart, Hesap, POS ve EPT İşlem Ücretleri - Param Param hesap, kart ve POS hizmetlerimiz ile ilgili işlem ücretleri ve komisyon oranlarını inceleyebilir, Param avantajlarını keşfedebilirsiniz. param.com.tr
Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 16 Haziran 2022 #8 56153 dedi: Ücretsiz. Param Kart, Hesap, POS ve EPT İşlem Ücretleri - Param Param hesap, kart ve POS hizmetlerimiz ile ilgili işlem ücretleri ve komisyon oranlarını inceleyebilir, Param avantajlarını keşfedebilirsiniz. param.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam sanal kart açtım, güvenli bir kuruluş değil mi? Bir de hesap yükseltmeye 50TL kampanyası devam ediyor mu?
56153 dedi: Ücretsiz. Param Kart, Hesap, POS ve EPT İşlem Ücretleri - Param Param hesap, kart ve POS hizmetlerimiz ile ilgili işlem ücretleri ve komisyon oranlarını inceleyebilir, Param avantajlarını keşfedebilirsiniz. param.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam sanal kart açtım, güvenli bir kuruluş değil mi? Bir de hesap yükseltmeye 50TL kampanyası devam ediyor mu?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2022 #9 56153 dedi: Ücretsiz. Param Kart, Hesap, POS ve EPT İşlem Ücretleri - Param Param hesap, kart ve POS hizmetlerimiz ile ilgili işlem ücretleri ve komisyon oranlarını inceleyebilir, Param avantajlarını keşfedebilirsiniz. param.com.tr Genişletmek için tıkla... Başvurup ön ödemeli kart alabiliyor muyuz? 18 yaş sınırı var mı? Ve işlem ücretleri kısmında göremedim ATM'den para yatırırken ücret var mı?
56153 dedi: Ücretsiz. Param Kart, Hesap, POS ve EPT İşlem Ücretleri - Param Param hesap, kart ve POS hizmetlerimiz ile ilgili işlem ücretleri ve komisyon oranlarını inceleyebilir, Param avantajlarını keşfedebilirsiniz. param.com.tr Genişletmek için tıkla... Başvurup ön ödemeli kart alabiliyor muyuz? 18 yaş sınırı var mı? Ve işlem ücretleri kısmında göremedim ATM'den para yatırırken ücret var mı?
Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 16 Haziran 2022 #10 Hocam bu param ne kadar güvenli? Google yorumlarda çoğu kişinin hesabından binlerce TL çekip ödenmediği söylenmiş. Olga666 dedi: Hocam bu param ne kadar güvenli? Google yorumlarda çoğu kişinin hesabından binlerce TL çekip ödenmediği söylenmiş. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar Şikayetvar'da da çoğu kişinin hesabından para çekilmiş. Ben güvenmiyorum, sileceğim uygulamayı.
Hocam bu param ne kadar güvenli? Google yorumlarda çoğu kişinin hesabından binlerce TL çekip ödenmediği söylenmiş. Olga666 dedi: Hocam bu param ne kadar güvenli? Google yorumlarda çoğu kişinin hesabından binlerce TL çekip ödenmediği söylenmiş. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar Şikayetvar'da da çoğu kişinin hesabından para çekilmiş. Ben güvenmiyorum, sileceğim uygulamayı.