XaresL Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 1.190 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #1 Paramkart almayı düşünüyorum. ATM'lerden komisyon kesiyor mudur?
Sentron Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 911 Makaleler 1 14 Nisan 2024 #2 XaresL dedi: Paramkart almayı düşünüyorum. ATM'lerden komisyon kesiyor mudur? Genişletmek için tıkla... Papara öneririm daha güvenilir
XaresL dedi: Paramkart almayı düşünüyorum. ATM'lerden komisyon kesiyor mudur? Genişletmek için tıkla... Papara öneririm daha güvenilir
XaresL Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 1.190 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #3 Sentron dedi: Papara öneririm daha güvenilir. Genişletmek için tıkla... Papara var paramkart da bakıyorum komisyon kesiyorsa almayacağım.
Sentron dedi: Papara öneririm daha güvenilir. Genişletmek için tıkla... Papara var paramkart da bakıyorum komisyon kesiyorsa almayacağım.
Sentron Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 911 Makaleler 1 14 Nisan 2024 #4 XaresL dedi: Papara var paramkart da bakıyorum komisyon kesiyorsa almayacağım. Genişletmek için tıkla... Her kart komisyon kesiyor hocam
XaresL dedi: Papara var paramkart da bakıyorum komisyon kesiyorsa almayacağım. Genişletmek için tıkla... Her kart komisyon kesiyor hocam
XaresL Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 1.190 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #5 Sentron dedi: Her kart komisyon kesiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Bazıları kesmiyor hocam internette araştırdım bu dediğim kartı komisyonla alakalı konu bulamadım açtım.
Sentron dedi: Her kart komisyon kesiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Bazıları kesmiyor hocam internette araştırdım bu dediğim kartı komisyonla alakalı konu bulamadım açtım.
Sentron Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 911 Makaleler 1 14 Nisan 2024 #6 XaresL dedi: Bazıları kesmiyor hocam internette araştırdım bu dediğim kartı komisyonla alakalı konu bulamadım açtım. Genişletmek için tıkla... Güvenilir olmayabilir o zaman
XaresL dedi: Bazıları kesmiyor hocam internette araştırdım bu dediğim kartı komisyonla alakalı konu bulamadım açtım. Genişletmek için tıkla... Güvenilir olmayabilir o zaman
T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.755 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 14 Nisan 2024 #7 ParamKart işlem ücretleri diye burada yazıyor. Param Kart, Hesap, POS ve EPT İşlem Ücretleri - Param Param hesap, kart ve POS hizmetlerimiz ile ilgili işlem ücretleri ve komisyon oranlarını inceleyebilir, Param avantajlarını keşfedebilirsiniz. param.com.tr Sentron dedi: Her kart komisyon kesiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Tosla gibi kartlar bağlı oldukları bankaların(Anbank) ATM'lerinde kesmiyor.
ParamKart işlem ücretleri diye burada yazıyor. Param Kart, Hesap, POS ve EPT İşlem Ücretleri - Param Param hesap, kart ve POS hizmetlerimiz ile ilgili işlem ücretleri ve komisyon oranlarını inceleyebilir, Param avantajlarını keşfedebilirsiniz. param.com.tr Sentron dedi: Her kart komisyon kesiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Tosla gibi kartlar bağlı oldukları bankaların(Anbank) ATM'lerinde kesmiyor.
XaresL Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 1.190 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #8 The Prodigy dedi: Paramkart işlem ücretleri diye burada yazıyor. Param Kart, Hesap, POS ve EPT İşlem Ücretleri - Param Param hesap, kart ve POS hizmetlerimiz ile ilgili işlem ücretleri ve komisyon oranlarını inceleyebilir, Param avantajlarını keşfedebilirsiniz. param.com.tr Tosla gibi kartlar bağlı oldukları bankaların(anbank) ATM'lerinde kesmiyor. Genişletmek için tıkla... Tosla kart alacağım büyük ihtimal bu komisyon alıyormuş.
The Prodigy dedi: Paramkart işlem ücretleri diye burada yazıyor. Param Kart, Hesap, POS ve EPT İşlem Ücretleri - Param Param hesap, kart ve POS hizmetlerimiz ile ilgili işlem ücretleri ve komisyon oranlarını inceleyebilir, Param avantajlarını keşfedebilirsiniz. param.com.tr Tosla gibi kartlar bağlı oldukları bankaların(anbank) ATM'lerinde kesmiyor. Genişletmek için tıkla... Tosla kart alacağım büyük ihtimal bu komisyon alıyormuş.
T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.755 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 14 Nisan 2024 #9 XaresL dedi: Tosla kart alacağım büyük ihtimal bu komisyon alıyormuş. Genişletmek için tıkla... Alabilirsin fena değil. Kampanyaları çok önemsemiyorsan banka kartı da açtırmayı düşünebilirsin.
XaresL dedi: Tosla kart alacağım büyük ihtimal bu komisyon alıyormuş. Genişletmek için tıkla... Alabilirsin fena değil. Kampanyaları çok önemsemiyorsan banka kartı da açtırmayı düşünebilirsin.
XaresL Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 1.190 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #10 The Prodigy dedi: Alabilirsin fena değil. Kampanyaları çok önemsemiyorsan banka kartı da açtırmayı düşünebilirsin. Genişletmek için tıkla... Banka kartım var bu gibi ön ödemeleri kartları da kullanıyorum Paparada kullanıyorum misal verim Tosla'da alacağım.
The Prodigy dedi: Alabilirsin fena değil. Kampanyaları çok önemsemiyorsan banka kartı da açtırmayı düşünebilirsin. Genişletmek için tıkla... Banka kartım var bu gibi ön ödemeleri kartları da kullanıyorum Paparada kullanıyorum misal verim Tosla'da alacağım.