Param Papara'da kaldı

Şu anda uygulama kullanıma kapatılmış olabilir para giriş çıkışı olmasın diye. Birkaç güne incelemeler tamamlanınca uygulama açılır merak etmeyin. Aynısı ininalda da yaşandı bir süre erişilemedi fakat daha sonra kullanıcıların içerideki bakiyelerini çekebilsin diye açmışlardı.

Hocam para birikim hesabında istesem de alamam ki.

Hocam bazen şansa uygulamaya atabiliyor benimki de birimkimdeydi şansa girmeyi denerken uygulamaya attı beni o ara birikimden kendi hesabıma çektim parayı. ATM'den de günlük 2000 çekebiliyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Papara.comdan girince paramı bir şekilde birikim hesabından çıkardım ama hala uygulama şu an teknik sorun var falan diyor çekebilir miyim bilmiyorum.

Papara.comdan girince paramı bir şekilde birikim hesabından çıkardım ama hala uygulama şu an teknik sorun var falan diyor çekebilir miyim bilmiyorum.
papara.com dediğin web sitesi üzerinden mi? Ben de çıkarayım.

Papara.com'dan girince paramı bir şekilde birikim hesabından çıkardım ama hala uygulama şu an teknik sorun var falan diyor çekebilir miyim bilmiyorum.

Ben öğlen 100TL'lik bir şey almıştım fırından, karttan parayı çekti ve limit 2000TL'ydi.

Ben öğlen 100TL'lik bir şey almıştım fırından karttan parayı çekti ve limit 2000TL'ydi.

Öğlen bende BİM'den alışveriş yaptım, oluyordu hatta 2:30 da ailemde A101'den alışveriş yapmış olmuş lakin yine de uygulamaya girmiyor emin değilim ama arkadaşım az önce Migros'tan alışveriş yapamadığını söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…