Param Pos Rezaleti: 400.000 TL Param el koydular maillere cevap yok

LOBBECO RESMİ

Femtopat
Daha fazla  
1 Senedir Param POS Kullanıyoruz, 10-15 tane harcama itirazı gelmiş, eski mailimize gitmiş itirazlar, bizde görmedik söyledik itirazları iletin belgelerini gönderelim diye, gönderdik dediler 10 tane itiraz göndermişler hepsi aynı ödemenin itirazı, tekrar cevap yazmamıza rağmen göndermediler.

13 Ekim 2022 tarihinde hesabımızda 130.000TL bloke olduğunu fark ettik, tabii bize ne bir haber verdiler ne bilgi, arıyoruz sizi korumak için kısıt tutarına aldık Çarşamba günü paranız yatacaktır diyorlar.

Mailleri gönderdik sürekli sonra bir baktık bloke 180.000TL olmuş hala bir cevap yok tabii, sonra POS'umuzu işleme kapattılar, LinkedIn'den genel müdürlerine yazdım zar zor cevap geldi, 180.000 TL bloke koyduk ayın 21'inde bir kısmı yatacak, kalanıca 31'inde yatacak, Çarşamba günü de 200.000TL para yatacaktı zaten valöre göre, bugün çarşamba ve gelen para 90.000TL, 200.000 TL göndereceğiz dedikleri para 90.000TL ve şu an da 400.000 TL paramız blokede. Ne bir cevap geliyor, ne aramalara dönüş yapılıyor, resmen paranın üstüne yattılar. Bu işi ilk kez yapmıyoruz, PayTR'de zamanında paramıza bloke koydu, bizden belgeler istediler hemen, biz de 2 gün içinde topladık gönderdik, ertesi gün ödememiz yattı ama PARAM POS sanırım bu parayı kullanıyor. İnşaat falan da yapıyolarmış zaten muhtemelen oralarda çevirdikleri için ödememizi atmıyorlar.

Sakın ama sakın bu firmaya bulaşmayın derim. Hala bir cevap yok firmada :)

Resmi kurumlarca işlem başlatıp sonrasında paranın bekletildiği süre zarfı için faiziyle/kur zararıyla talep edeceğini bildir firmaya.

Savcılığa gidip haksız şekilde parama el koydular bekletip faiziyle iş yapıyor olabilirler ödemelerimi geç yapıyorum bunlar yüzünden faizle ödeme yapıyorum zarara uğratıyorlar beni diye detaylı bir şikayette bulun internette emsaller var mı bak emsal ekle bulursan.

Savcılık oradan savunma istediğinde senin paranı hemen yollarlar.

Tehdit falan etmeden yani konuşmadan direkt işlem başlatın.
Evet bir rezalet belki var ama firma güvenli değil demek bilmiyorum. Çünkü trendyol gibi bir şirket param'ı kullanıyor.

Arkadaşlar burdada SS paylaşıyorum, 393.000TL olması gereken para, ama bakiyem 9.000TL , hala hiç bir şekilde dönüş yok, dönüş yapsalar sözlerinde dursalar tamam diyeceğim, ama yok .... sakın bulaşmayın.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2022-10-19 12.47.jpg
    Ekran Resmi 2022-10-19 12.47.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 99
  • Ekran Resmi 2022-10-19 12.47.04.png
    Ekran Resmi 2022-10-19 12.47.04.png
    37,3 KB · Görüntüleme: 93

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı