Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.701 Makaleler 2 Çözümler 14 19 Ekim 2019 #1 Bu hata aniden şimdi çıkmaya başladı, eğitim videosu izleyecekken bilgisayarı açtığım zaman bu hatayı alıyorum. Sebebi nedir, virüs mü var? Avast Free kullanıyorum ve Windows Defender sorun yok yazıyor. Bilgisayar Lenovo ideapad 320. Intel i5 8250-U işlemci 8 GB RAM Intel ekran kartı ve AMD radeon 530 Bir çözüm yok mu Son düzenleme: 19 Ekim 2019
Bu hata aniden şimdi çıkmaya başladı, eğitim videosu izleyecekken bilgisayarı açtığım zaman bu hatayı alıyorum. Sebebi nedir, virüs mü var? Avast Free kullanıyorum ve Windows Defender sorun yok yazıyor. Bilgisayar Lenovo ideapad 320. Intel i5 8250-U işlemci 8 GB RAM Intel ekran kartı ve AMD radeon 530 Bir çözüm yok mu
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 20 Ekim 2019 #2 Başlangıçta çalışan uygulamaları ve kullanmadığınız hizmetleri kapatabilirsiniz.
1 18401 Kilopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 2.061 Çözümler 1 20 Ekim 2019 #3 HDTune ile error testi yaptır. https://www.hdtune.com/files/hdtune_255.exe
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.701 Makaleler 2 Çözümler 14 20 Ekim 2019 #4 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Başlangıçta çalışan uygulamaları ve kullanmadığınız hizmetleri kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu uygulamayı başlangıçta devre dışı bıraktığım zaman bir daha böyle hata çıkmaz değil mi
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Başlangıçta çalışan uygulamaları ve kullanmadığınız hizmetleri kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu uygulamayı başlangıçta devre dışı bıraktığım zaman bir daha böyle hata çıkmaz değil mi
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 20 Ekim 2019 #5 Yeniçocuk dedi: Bu uygulamayı başlangıçta devre dışı bıraktığım zaman bir daha böyle hata çıkmaz değil mi Genişletmek için tıkla... Evet, bu uygulamayı kapatarak bilgisayarını açtığında çıkan hatadan kurtulabilirsin.
Yeniçocuk dedi: Bu uygulamayı başlangıçta devre dışı bıraktığım zaman bir daha böyle hata çıkmaz değil mi Genişletmek için tıkla... Evet, bu uygulamayı kapatarak bilgisayarını açtığında çıkan hatadan kurtulabilirsin.