Paranormal olay

Akonftt

Decapat
Arkadaşımla ıssız bir yerde yürüyorduk. Bildigimiz Kanal D taraflarinda gece saat 1 civari etrafta kimse yok sokak lambalari da yok. Ben de sıkılıyordum hayatimizda hic degisiklik yoktu dedim ki kanka keşke şu an bir şey yaşasak hiç unutamayacağımız bir şey olsa, birileri ya da bir şeyler tarafından kovalansak düssek yaralansak böyle bir maceramiz olsa. Ve arkadaşim olum bu ıssız yerde sus öyle deme dedi. Ve bundan 10 dakika daha devam ederken bomboş yolda market arabalari vardi. Ruzgar esmediği halde araba kendi kendine önümüzden hareket etti tek bir tanesinin rüzgarsız hareketlenmesi çok tuhaftı, sonra konuşmaya dalmışken bir baktım yolda karşimizda çok uzakta simsiyah köpek var, sadece gozleri gorunuyordu, bedeni simsiyahti. Ben de arkadaşimi uyardim devam etmedik hemen sağa kayalim biz gormesin dedik. Tepeye çikinca birden 5 tane kocaman kuduz köpek bizi kovaladi, biz kaçıyoruz ve uçuruma doğru geldik kopekleri ayagimizin ucunda hissediyorduk. Ve uçuruma gelince nasil olduysa el ele tutuşup atladik erkek erkeğe. Benim dizim çatladi karnim biraz yarildi. Onunsa göğsu yere deydi siyah köpeğin önüne düstük, siyah köpek bizi kovalayan köpeklere havliyordu tam beşine birden hem de. Havlamasa kim bilir ne olacakti. Sizce bunlarin benim o kelimeleri söylememle bir alakasi var mı? Arkadaşim sen öyle dedin etraftaki cinler duydu bize bir oyun oynadilar dedi, dogru mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gecenin köründe orada dolaşırken zaten insan biraz ürperir o ürperti ile köpeklerin kovalaması birleşince paranormal olaya bağlamışsınız ama adı üstünde kuduz ve saldırgan köpeklerin size saldırması gayet normal değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı