Paranormal olaylar gerçek mi?

Böyle videoların neden her zaman kalitesiz olduğunu sanırım hiçbir zaman çözemeyeceğiz.

Günümüzde teknolojinin sınırı yok gerçek bir durum olsa anında tüm dünyaya yayılır. 10 20 yıl öncesinin ufoları hayaletleri artık dünyaya pek uğramıyorlardır belki de.

UFO, Amerikanın Soğuk Savaş dönemlerindeki tatbikatlarını belli etmemek amacıyla uydurulmuş bir yalan bana göre.
Hayalet vb. mahlukatlarda uydurma bence. Hep Amerika'da oluyor böyle olaylar zaten ne hikmetse.

UFO olayları bana göre tamamen uydurma. Cinlere inanıyorum gördüm mü? Hayır. Bazıları sallamasıni sever abartır da abartır, ben bunu gördüm şöyle yaptım gibisinden. Köylerde falan tenha yerlerde anlatılan bazı hikayeler var olabilir de olmayabilir de. Şahsen görmedim ama çok hikayesini dinlemisimdir.

Ufolari bilmem fakat hayalet, cin gibi bahsedilen şeylerin gercek olma ihtimali yok bence. Gören kişiler olur fakat kendi kafalarının içindedir. Hastaliktan kaynaklı yani demek istediğim.

Havada bu tarz siyah bir şey görseniz ve bunun ne olduğunu bilmiyorsanız buna UFO demeniz çok normaldir. Amerika'da bu tarz şeyler çok olduğu için hep UFO şeyleri oradan çıkıyor. Özellikle Bölge 51 ve çevresindeki bölgelerde... Malum insanlar Bölge 51'in soğuk savaş yıllarında Amerika'nın çok gizli uçak projelerini yürüttüğü askeri tesis olduğunu bilmiyorlar. Bu uçaklar test edilirken çevredeki halk bunların ne olduğunu bilmedikleri için UFO zannedip polisi arıyorlardı...

öyle olaylar genellikle kurgu oluyor.
gerçek olduğunu kimse sanamaz kanıtlayamaz
kanıtlar yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…