Parasina degecek mouse pad onerisi

Bütçe
500
Fiyat arttıkça kaliteyle artıyor işte daha rahat ve kaliteli pad kullanılıyor.

Daha ucuza aynı malzemeden pad alabilirsin bu seferde başka sorunları çıkacaktır illaki.
Ben anlatamayacağım sanırım. Boşver.

Ben dediğim gibi sürekli temizleyen birisiyim hiç kenardan açılma, yumuşama, renk atması gibi sorun yaşamadım. Siyah olduğu içinde leke tutmuyor, diğer markalar saçma saçma desenler kullanıyor çok kolay kirleniyorlar, yada düz beyaz oluyor o da kirleniyor.

Ben dediğim gibi sürekli temizleyen birisiyim hiç kenardan açılma, yumuşama, renk atması gibi sorun yaşamadım. Siyah olduğu içinde leke tutmuyor, diğer markalar saçma saçma desenler kullanıyor çok kolay kirleniyorlar, yada düz beyaz oluyor o da kirleniyor.
Klasse aldim, beyaz renkli ustunde desen var. Cok kirlenir mi ve nasil temizleyebilirim?

Ben anlatamayacağım sanırım. Boşver.
Hocam aldigim mousepad pisman eder mi? Klasse iyi bir marka mi?

Son düzenleme:
Klasse aldim, beyaz renkli ustunde desen var. Cok kirlenir mi ve nasil temizleyebilirim?

Hocam aldigim mousepad pisman eder mi? Klasse iyi bir marka mi?
O bütçede etmez.

Elin çok terliyorsa ve ortam tozluysa kirleniyor, temizlik mendilleriyle silmeni öneririm alkolsüz ve susuz. Yıkayabilirsin de ama kuruması için güneşte bekletmek falan gerekiyor uğraştırıyor. Hız olarak iyiydi o memnun kalırsın bence.

Klasse aldim, beyaz renkli ustunde desen var. Cok kirlenir mi ve nasıl temizleyebilirim?

Hocam aldigim mouse pad pişman eder mi? Klasse iyi bir marka mi?

Duvara yapıştırıp duş jeli, şampuan fark etmez ılık suyla beraber yıkayabilirsin, evinizde sigara içiliyorsa ona yapılacak bir şey yok.

Elin çok terliyorsa ve ortam tozluysa kirleniyor, temizlik mendilleriyle silmeni öneririm alkolsüz ve susuz. Yıkayabilirsin de ama kuruması için güneşte bekletmek falan gerekiyor uğraştırıyor. Hız olarak iyiydi o memnun kalırsın bence.

Güneşte bekletmek??

Ben temizlik mendili ile siliyorum hiç suyla yıkamadım, yıkayanlar öyle kuruluyor diye düşünüyorum. Diğer türlü çok uzun sürmez mi kuruması?

Çok uzun sürmüyor. Güneş, petek, kurutma makinesi ürüne zarar verir. Sıcak bir odada kendi halinde kurutmak en sağlıklısı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı