16 yaşındayım ve çok şükür beslenmem iyi. Düzenli olarak kan testi yaptırıyorum ve test sonuçlarına göre vitamin alıyorum, bu konuda bir sorun yok. Ancak, supplement seçiminde çok kararsızım. Branşım yüzme ve 9 yıldır yüzme yapıyorum. Bunun yanı sıra koşu, bisiklet gibi dayanıklılık gerektiren spordur. Hangi supplementlerin benim için uygun olacağına karar veremedim ve yarış müsabakalarında ne kullanmam gerektiğini bilmiyorum ve yine kararsızım Pre-workout kullandım ama neredeyse hiç etkisini görmedim. Kafein hapları iyi bir seçenek olur mu?
Son olarak, kreatin ve citrulline malate ve kafein hapı kullanmayı düşünüyorum.
Kreatin saç döküyor mu benim saç genetiği karışık yani şöyle söyleyim babam ile dedem saçı döküldü ama baba tarafım dayılarım amcaların Full saçlı o yüzden karışık bayağı.
16 yaşındayım çok şükür beslenmem iyi ve düzenli olarak kan testi yaptırıyorum ve ona göre vitamin alıyorum onda sorun yok fakat supplementlerde aşırı kararsızım ve benim branş yüzme 9 yıldır yapıyorum koşu, bisiklet atalet gibi dayanıklılık gerektiren spor ve bana göre hangi supplementler olur ve yarış müsabakada ne kullansam iyi olur preworkout kullandım neredeyse hiç etkisi yok kafein hapları iyi olur mu?
Ve son olarak benim düşündüğüm kreatin ile citrulin malate düşünüyorum.
Kreatin saç döküyor mu benim saç genetiği karışık yani şöyle söyleyim babam ile dedem saçı döküldü ama baba tarafım dayılarım amcaların Full saçlı o yüzden karışık bayağı.
Yarış müsabalarda uzun mesafe yüzüyorum ve şöyle düşünüyorum yarış öncesi 1 kafein hapı 6 gr sitrulin malate ve 4 gr kreatin ve ondan 3 saat önce ise pancar suyu nasıl peki?16 yaşındayım ve çok şükür beslenmem iyi. Düzenli olarak kan testi yaptırıyorum ve test sonuçlarına göre vitamin alıyorum, bu konuda bir sorun yok. Ancak, supplement seçiminde çok kararsızım. Branşım yüzme ve 9 yıldır yüzme yapıyorum. Bunun yanı sıra koşu, bisiklet gibi dayanıklılık gerektiren spordur. Hangi supplementlerin benim için uygun olacağına karar veremedim ve yarış müsabakalarında ne kullanmam gerektiğini bilmiyorum ve yine kararsızım Pre-workout kullandım ama neredeyse hiç etkisini görmedim. Kafein hapları iyi bir seçenek olur mu?
Son düzenleme: