Parasıyla GigaFiber altyapısı yaptırılabilir mi?

Desteklenen 100 Mbps olarak görünüyor ama emin misiniz? GIBIRNet kullanıyorum, böyle bir şey mümkünse TT'ye geçerim.
Bahsettiğiniz marka 1000 Mbps hizmet verebiliyor zaten. 2000 TL gibi uçuk bir fiyat koymuşlar ama. Millenicom, Türk Telekom gibi firmalarda daha uygun araştırmanızı öneririm.

Bahsettiğiniz marka 1000 Mbps hizmet verebiliyor zaten. 2000 TL gibi uçuk bir fiyat koymuşlar ama. Millenicom, Türk Telekom gibi firmalarda daha uygun araştırmanızı öneririm.

Hocam altyapı sorgulaması yapıyorum ancak inatla "Adresinizde Türk Telekom (100 Mbps hız) altyapısı mevcuttur." mesajını alıyorum. TT altyapı sorgulamada da FIBERNET mevcuttur diyor. Cevabınız için teşekkürler, araştıracağım.

Yani bilemiyorum hocam, bildiğimiz anlamdaki fiber 10 Gbps'a kadar verebiliyor. Ancak geçmişte TT 100 ile sınırladığı için TurkNet pazarlama olarak GigaFiberi kullanmıştı normalde GigaFiber diye bir teknoloji yok. Geçtiğimiz yıllarda TT önce kendisi 1000 Mbps paketler satmaya başlamıştı daha sonra Millenicom gibi 3. parti ISS'ler de bu altyapı üzerinde Gigabit vermeye başladı diye biliyorum. Teknoloji yetersizliğinden 100 Mbps ile sınırlama diye bir olay olabilir mi bilmiyorum.

Hocam bizim apartmanda fiber kabloları direkt olarak dairelere dağıtılmamış, aşağıda fiber var ve oradan Ethernet'le dairelere çekmişler. Bu durumda 100 Mbps üstü alamıyoruz sanırım ama ne diyorsunuz?

Hocam bizim apartmanda fiber kabloları direkt olarak dairelere dağıtılmamış, aşağıda fiber var ve oradan Ethernet'le dairelere çekmişler. Bu durumda 100 Mbps üstü alamıyoruz sanırım ama ne diyorsunuz?
Daireye fiber gelmiyorsa Gigabit alabileceğinizi pek sanmıyorum. Son olarak buradan bir sorgulayın.
TT fibere 1000 Mbps veriyor bu firma o yüzden attım örnek olarak. Varsa gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…