Parayı Çöp Oyunlara Yatırmak Mantıklı mı?

Xesstiano

Megapat
Elimde 50 TL var ve herhangi bir şekilde ilgimi çeken oyun yok sanırsam. Sırf Grand Prix için harcama yapacağım ve bir yandan da oyun kütüphanem genişlesin istiyorum. Sepetimi aşağıya bırakacağım elimde kalan parayı 1 TL'lik küçük oyunlarda harcamak sizce mantıklı mıdır? Kütüphanenin dolu olması amacım.

Son düzenleme:
Hayır değil, neden olsun ki? Sırf indirim var diye paranızı harcamak zorunda değilsiniz. Steam'de 1000 oyununuz olduğu gözükünce ne olacak? Başkaları için yaşamayı bırakın lütfen. İlla harcayacaksanız beğendiğiniz küçük yapım oyunları alın.

Grand Prix indirim şeysi için harcama yapıyorum bir yandan da. Ve para Steam hesabımda olduğu için harcamak istiyorum. Elimde veya kartımda olsa harcamayacaktım

Grand Prix indirim şeysi için harcama yapıyorum bir yandan da. Ve para Steam hesabımda olduğu için harcamak istiyorum. Elimde veya kartımda olsa harcamayacaktım
Evet bu yüzden Steam hesabına para yatırmamak gerek. Önerebileceğim güzel küçük yapım oyunlar:

1. 911 Operatör
  2. Frostpunk
  3. Prison Architect
  4. Paper Please
  5. Tower Unite

1.20TL'ye Hand Simulator diye bir oyun var. Ne kadar iyidir bilemiyorum ama güzele benziyor fiyatına göre.

Çöp oyun istiyorsan oyun botları oluyor onları tavsiye ederim. 50 lirayı oynamayacağın oyunlara vermek saçma.

1.20TL'ye Hand Simulator diye bir oyun var. Ne kadar iyidir bilemiyorum ama güzele benziyor fiyatına göre.
Zamanında almıştım. Öneriniz için teşekkürler
Evet bu yüzden Steam hesabına para yatırmamak gerek. Önerebileceğim güzel küçük yapım oyunlar:

1. 911 Operatör
  2. Frostpunk
  3. Prison Architect
  4. Paper Please
  5. Tower Unite
Keşke kalan bütçeye göre önerseydiniz. Sonraki indirimde bakarım.
Çöp oyun istiyorsan oyun botları oluyor onları tavsiye ederim. 50 lirayı oynamayacağın oyunlara vermek saçma.
Oyun botu nedir? Bir anahtar vb. bir şey verip çöp oyun mu veriyor?

Keşke kalan bütçeye göre önerseydiniz. Sonraki indirimde bakarım.
Sorun bu. Oyunları oynamak için değil almak için alıyorsunuz. Ne kadar bütçem artacak diye kafaya takmayın lütfen. Ben size düşük bütçeli sevdiğim oyunları önerdim. İlla 50 TL'yi dolduran oyun önerisi diye öneri olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…