Elimde 50 TL var ve herhangi bir şekilde ilgimi çeken oyun yok sanırsam. Sırf Grand Prix için harcama yapacağım ve bir yandan da oyun kütüphanem genişlesin istiyorum. Sepetimi aşağıya bırakacağım elimde kalan parayı 1 TL'lik küçük oyunlarda harcamak sizce mantıklı mıdır? Kütüphanenin dolu olması amacım.
Hayır değil, neden olsun ki? Sırf indirim var diye paranızı harcamak zorunda değilsiniz. Steam'de 1000 oyununuz olduğu gözükünce ne olacak? Başkaları için yaşamayı bırakın lütfen. İlla harcayacaksanız beğendiğiniz küçük yapım oyunları alın.
Hayır değil, neden olsun ki? Sırf indirim var diye paranızı harcamak zorunda değilsiniz. Steam'de 1000 oyununuz olduğu gözükünce ne olacak? Başkaları için yaşamayı bırakın lütfen. İlla harcayacaksanız beğendiğiniz küçük yapım oyunları alın.
Grand Prix indirim şeysi için harcama yapıyorum bir yandan da. Ve para Steam hesabımda olduğu için harcamak istiyorum. Elimde veya kartımda olsa harcamayacaktım
Grand Prix indirim şeysi için harcama yapıyorum bir yandan da. Ve para Steam hesabımda olduğu için harcamak istiyorum. Elimde veya kartımda olsa harcamayacaktım
Sorun bu. Oyunları oynamak için değil almak için alıyorsunuz. Ne kadar bütçem artacak diye kafaya takmayın lütfen. Ben size düşük bütçeli sevdiğim oyunları önerdim. İlla 50 TL'yi dolduran oyun önerisi diye öneri olmaz.