ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 4 Şubat 2023 #21 hxle dedi: Bunu şimdi söylüyorum ama bir yandan moralim yükseldi artık annemler yok sonunda babamla baş başa kalacakmışım. Babam annemlere ayrı ev tuttu. Konuya mesaj atanlar için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam inşallah hayatınızın geri kalanında mutlu olursunuz. İyi bir hayat dilerim.
hxle dedi: Bunu şimdi söylüyorum ama bir yandan moralim yükseldi artık annemler yok sonunda babamla baş başa kalacakmışım. Babam annemlere ayrı ev tuttu. Konuya mesaj atanlar için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam inşallah hayatınızın geri kalanında mutlu olursunuz. İyi bir hayat dilerim.
hxle Picopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #22 Nos NiTrOgEn dedi: Nasıl annennin hesabına geçiyor? Genişletmek için tıkla... Hocam IBAN vs ona kayıtlıymış. Parayı babam sağ olsun hallettim yaptıracağım. PhantomStriker dedi: Sizin için en iyisini dilerim. En azından artık kafanız rahat olur benim gibi. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. ZesuN dedi: Geçmiş olsun hocam inşallah hayatınızın geri kalanında mutlu olursunuz. İyi bir hayat dilerim. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam teşekkürler.
Nos NiTrOgEn dedi: Nasıl annennin hesabına geçiyor? Genişletmek için tıkla... Hocam IBAN vs ona kayıtlıymış. Parayı babam sağ olsun hallettim yaptıracağım. PhantomStriker dedi: Sizin için en iyisini dilerim. En azından artık kafanız rahat olur benim gibi. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. ZesuN dedi: Geçmiş olsun hocam inşallah hayatınızın geri kalanında mutlu olursunuz. İyi bir hayat dilerim. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam teşekkürler.