Steam Parayı iade etmiyor

Mabetim

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba acilen bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
9 Temmuz'da aldığım oyunu iade ettim hala iadesinin gelmediğini fark ettiğimde Steam'e sordum bankanız ile konuşun dedi banka ile konuşunca Steam ile konuşun bizlik bir şey değil diyor. Bir Steam banka paslıyor bir banka Steam'e paslıyor arada kaldım yardım edeyim paramı geri istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba acilen bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
9 Temmuz'da aldığım oyunu iade ettim hala iadesinin gelmediğini fark ettiğimde Steam'e sordum bankanız ile konuşun dedi banka ile konuşunca Steam ile konuşun bizlik bir şey değil diyor. Bir Steam banka paslıyor bir banka Steam'e paslıyor arada kaldım yardım edeyim paramı geri istiyorum.

14 İş gününe kadar iade yapılabiliyor para bana 8 9 günde gelmişti. Önce Steam bakiyesine dönüşüyor 24 saat içerisinde o bakiye kullanıma açılıyor. Eğer ki karta iade istersen 1 haftayı bulabilir süreç süreyi geçerse bankanla görüşmen gerekiyor iade için 14 gün yani 15.günde iade gelmezse Steam topu bankaya atıyor eğer karta iadesini istersen.

14 iş gününe kadar iade yapılabiliyor para bana 8 9 günde gelmişti. Önce Steam bakiyesine dönüşüyor 24 saat içerisinde o bakiye kullanıma açılıyor. Eğer ki karta iade istersen 1 haftayı bulabilir süreç süreyi geçerse bankanla görüşmen gerekiyor iade için 14 gün yani 15.günde iade gelmezse Steam topu bankaya atıyor eğer karta iadesini istersen.

Bankaya diyorum Steam ile konuş diyor 37 gün geçti resmen üstünden Steam ben parayı çekmedim iptal ettim diyor bankada parayı çekmiş iade yapmadığı sürece bir şey yapmam dekont iste diyor dekont istiyorum sana daha önceden verdiğim işlem numarasını söyle diyor söylüyorum bankaya gereksiz bunlar geç bunları diyor döndürüp duruyorlar.

İade onaylandıysa süreç 1 veya 2 haftaya kadar uzayabiliyor. Epostanıza onay mesajı geliyordu diye hatırlıyorum.

Bir aydan fazla geçti üstünden Mail'e de hiçbir şey gelmedi.

Eğer ki iade onaylandıysa son top bankanızdadır.

Bankaya diyorum bunu zaten Steam parayı çekmiş iade gelmemiş diyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı