Arman7 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #1 Merhaba lise edebiyat ödevini parayla nereye yaptirabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2021
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 16 Nisan 2021 #2 Yaptıramazsınız, böyle bir şey yok. Sadece Kunduz gibi programlar aracılığıyla anlayamadığınız soruların çözümlerini bulabilirsiniz.
Yaptıramazsınız, böyle bir şey yok. Sadece Kunduz gibi programlar aracılığıyla anlayamadığınız soruların çözümlerini bulabilirsiniz.
tarikss Picopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #3 Sayfa başına 5 liradan ben yaparım (!)
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 16 Nisan 2021 #4 Güzel para verirsen burada bile yapan bulursun. Ha yok 5 liraya köle arıyorum dersen tabii bulamazsın
Güzel para verirsen burada bile yapan bulursun. Ha yok 5 liraya köle arıyorum dersen tabii bulamazsın
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.560 Çözümler 83 16 Nisan 2021 #5 Ödevlerin amacı sizin öğrenmenizi kolaylaştırmaktır, siz ödevi başkasına yaptırırsanız bir şey öğrenir misiniz? Hayır ve böyle bir şey yok.
Ödevlerin amacı sizin öğrenmenizi kolaylaştırmaktır, siz ödevi başkasına yaptırırsanız bir şey öğrenir misiniz? Hayır ve böyle bir şey yok.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #6 Normalde böyle bir şey yok. Ama parayı versen herkes yapar.
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.717 Çözümler 16 16 Nisan 2021 #7 Furkan1461 dedi: Ödevlerin amacı sizin öğrenmenizi kolaylaştırmaktır, siz ödevi başkasına yaptırırsanız bir şey öğrenir misiniz? Hayır ve böyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Benim öğrenmemi kolaylaştırmak değil hocaların makale yazmasını kolaylaştırmak olduğunu bu sene öğrendim. Bütün sınıfa aynı konu hakkında makale yazdırtan profesör sonrasında bu konuda makale yazıyorsa bu ödev bizim öğrenmemiz için değildir.
Furkan1461 dedi: Ödevlerin amacı sizin öğrenmenizi kolaylaştırmaktır, siz ödevi başkasına yaptırırsanız bir şey öğrenir misiniz? Hayır ve böyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Benim öğrenmemi kolaylaştırmak değil hocaların makale yazmasını kolaylaştırmak olduğunu bu sene öğrendim. Bütün sınıfa aynı konu hakkında makale yazdırtan profesör sonrasında bu konuda makale yazıyorsa bu ödev bizim öğrenmemiz için değildir.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.659 Makaleler 13 Çözümler 19 16 Nisan 2021 #8 Arman7 dedi: Merhaba lise edebiyat ödevini parayla nereye yaptirabilirim? Genişletmek için tıkla... Proje mi? Hizmet Bölümünde konu açın. Ücret iyiyse gelirim. Ben de proje aldım edebiyattan. PDF hazırladım. 100 aldım.
Arman7 dedi: Merhaba lise edebiyat ödevini parayla nereye yaptirabilirim? Genişletmek için tıkla... Proje mi? Hizmet Bölümünde konu açın. Ücret iyiyse gelirim. Ben de proje aldım edebiyattan. PDF hazırladım. 100 aldım.