T TechnoBey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 1.210 Makaleler 9 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mart 2017 #1 İşlemci, anakart ve RAM değiştirdim. Win10 yüklü SSD'ye format atmadan olur mu? Biliyorum format atsam iyi olur ama atmasam da PC çalışır mı? KabyLake sistem topladıktan sonra anakartta BIOS üzerinden yapmam gereken ayarlar var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2017
İşlemci, anakart ve RAM değiştirdim. Win10 yüklü SSD'ye format atmadan olur mu? Biliyorum format atsam iyi olur ama atmasam da PC çalışır mı? KabyLake sistem topladıktan sonra anakartta BIOS üzerinden yapmam gereken ayarlar var mı?
U Umutmeister Ziyaretçi 15 Mart 2017 #2 Olmaz, işletim sistemi çalışmayabilir. BIOS'u varsayılan ayarlarına sıfırlayıp kullanmaya devam edebilirsiniz.
Olmaz, işletim sistemi çalışmayabilir. BIOS'u varsayılan ayarlarına sıfırlayıp kullanmaya devam edebilirsiniz.
35UPGRADER36 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2016 Mesajlar 3.345 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2017 #3 İşlemci ve RAM için değil ama anakart çipset driver gerekiyor.