dogudulupcu Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 139 14 Ağustos 2022 #1 Merhaba ekran kartı, işlemci, anakart ve RAM değiştireceğim. Çok formattan yana değilim ama atmam gerekiyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2022
Merhaba ekran kartı, işlemci, anakart ve RAM değiştireceğim. Çok formattan yana değilim ama atmam gerekiyor mu?
D DeviLJoN Centipat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 286 14 Ağustos 2022 #2 Apu işlemci değişmedikçe gerek görmüyorum.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.337 Makaleler 4 Çözümler 39 14 Ağustos 2022 #3 Anakart değişiminde gerekecektir.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #4 dogudulupcu dedi: Merhaba ekran kartı, işlemci, anakart ve RAM değiştireceğim. Çok formattan yana değilim ama atmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Vallaha ben RAM değişmiştim temiz kurulum yapana kadar tam performansını alamamıştım.
dogudulupcu dedi: Merhaba ekran kartı, işlemci, anakart ve RAM değiştireceğim. Çok formattan yana değilim ama atmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Vallaha ben RAM değişmiştim temiz kurulum yapana kadar tam performansını alamamıştım.
Rx 570 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Aorus Rx570 4gb | İşlemci: Ryzen 5 3600 | Ram: Corsair Vengeance 8x2 3200MHz | Anakart: Gigabyte A320M-S2H Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #5 dogudulupcu dedi: Merhaba ekran kartı, işlemci, anakart ve RAM değiştireceğim. Çok formattan yana değilim ama atmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Fazla parça değişiminde uyum açısından temiz kurulum yapmak daha iyi olabilir.
dogudulupcu dedi: Merhaba ekran kartı, işlemci, anakart ve RAM değiştireceğim. Çok formattan yana değilim ama atmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Fazla parça değişiminde uyum açısından temiz kurulum yapmak daha iyi olabilir.
perfectoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 1.667 Çözümler 4 14 Ağustos 2022 #6 dogudulupcu dedi: Merhaba ekran kartı, işlemci, anakart ve RAM değiştireceğim. Çok formattan yana değilim ama atmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Tam uyum için format atmanı şiddetle tavsiye ederim.
dogudulupcu dedi: Merhaba ekran kartı, işlemci, anakart ve RAM değiştireceğim. Çok formattan yana değilim ama atmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Tam uyum için format atmanı şiddetle tavsiye ederim.
unlokidmurat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1.560 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #7 Zorunlu gerekliliğin yok fakat özellikle anakarat değişimi olacağı için atman iyi olacaktır.