Parçalanmış Ağ Operasyonunu Bileti Almayın

Operasyondan gelen eşyalar tamamen şansınıza bağlı. Size güzel eşyaların çıkmamış olması o operasyonu kötü yapmaz. Ben yeni operasyonu ve mantığını beğendim. Önceki operasyonları oynamadım fakat onlarda alan yada almayan kişilere açık bir görev ağacı hatırlamıyorum. Ayrıca, indirime girdiği zaman bende çıkmaz diyerek aldım. O zamana kadar biriken görevler yıldızlarımla aldığım bilet kendisini anında amorti etti. Sadece 45 liralık SCAR kaplaması bile neredeyse 52 TL'yi amorti etti. Daha bunun yanında gelen diğer silah ve çıkartmalarla beraber şu anda 100 TL civarı bir Steam bakiyesi bekliyor hesabımda. Daha gelen karakter kaplamalarını vs satmadım.

Önceki operasyonları oynadım ve hepsinin hayatta kalma, koruma gibi görevleri vardı. Bunda ise sadece ilk görev. Ben operasyonları zaten eşya kazanmak için oynamıyorum, Allah için istediğim skini alabilecek kadar param var ve pek de skin düşkünü değilim. Güzel bir hikaye akışı olsaydı daha iyi bir operasyon olabilirdi. Ama sadece 1 tane oynanabilir görev var, ve ondan sonrası "50 düşman öldür 5 asist yap." Gibi görevler.

Şu ana kadar 20 kasa açtıysam 15 i çöp. Şans evet ama oyun gazino mantığı. İstediği parayı elde etmeden pahalı item düşürtmez.
Not; Geçen hafta level atlayıp 14TL lik AK47 düşürdüm.

Benim arkadaşım indirime girmeden önce aldı 10 Tl falan kaar etti.

Sadece kasaları satarak parasını çıkarttım.

Bir arkadaşım ilk çıktığında parayla yıldız aldı ve 800 euro değerinde awp çıkardı. Ben ise ilk haftadan 20TL kazandım. Şuan bitti sayılır operasyon ve bilet paramı çıkardım üstüne para kazandım.

Ne komik adamlarsınız siz yahu? 5 bin 500 TL değerinde awp skini mi var parçalanmış ağ operasyonu'nda? Komik olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…