Parçaya virüs iner mi?

mkt80

Hectopat
Laptopuma 3 hafta falan öncesinde bir virüs inmişti ve zor da olsa temizlemiştim. Şuan Kaspersky ve MalwareBytes virüs bulamıyor. Ama şimdi şöyle bir sorunum var. Bilgisayarımdan oyun açtığımda laptoptan ufak bir cızırtı sesi geliyor. Bu antivirüs programlarının bulamadığı virüs laptop parçasına sinmiş olabilir mi? Bu konuda ne yapmam lazım endişelenmeli miyim?

Bence sesin sebebi coil whine olabilir. Virüsü temizlediyseniz yüksek ihtimalle dandik bir virüstü ki silindi.

Laptopuma 3 hafta falan öncesinde bir virüs inmişti ve zor da olsa temizlemiştim. Şuan Kaspersky ve MalwareBytes virüs bulamıyor. Ama şimdi şöyle bir sorunum var. Bilgisayarımdan oyun açtığımda laptoptan ufak bir cızırtı sesi geliyor. Bu antivirüs programlarının bulamadığı virüs laptop parçasına sinmiş olabilir mi? Bu konuda ne yapmam lazım endişelenmeli miyim?
Sorunun virüsle bir alakası yok hocam.

Bu konuda boşu boşuna endişelenmeyin. Aynı sıkıntı bende de var virüsü sildim ama silinmemiş gibi geliyor. Malwarebytes var hiçbir şey bulamıyorsa bir şey yoktur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı