Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 27 Mart 2013 #1 Aşağıdaki bağlantıdan indireceğiniz Pardus sürümleri USB veya CD'den Live olarak, kurmadan çalışmaktadır: ftp://depo.pardus.org.tr/iso/2013/tr/
Aşağıdaki bağlantıdan indireceğiniz Pardus sürümleri USB veya CD'den Live olarak, kurmadan çalışmaktadır: ftp://depo.pardus.org.tr/iso/2013/tr/
Yıldırım Yiğit Megapat Katılım 7 Temmuz 2013 Mesajlar 268 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 27 Ekim 2013 #2 Recep Baltaş dedi: Aşağıdaki bağlantıdan indireceğiniz Pardus sürümleri USB veya CD'den Live olarak, kurmadan çalışmaktadır: ftp://depo.pardus.org.tr/iso/2013/tr/ Genişletmek için tıkla... Recep Abi bir sorum olucak , https://www.pardus.org.tr/indir KDE 64Bit sürümünü indirdim. İso kalıbı olarak Universal USB-Installer ile USB diskime yazamıyorum Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2013
Recep Baltaş dedi: Aşağıdaki bağlantıdan indireceğiniz Pardus sürümleri USB veya CD'den Live olarak, kurmadan çalışmaktadır: ftp://depo.pardus.org.tr/iso/2013/tr/ Genişletmek için tıkla... Recep Abi bir sorum olucak , https://www.pardus.org.tr/indir KDE 64Bit sürümünü indirdim. İso kalıbı olarak Universal USB-Installer ile USB diskime yazamıyorum
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 28 Ekim 2013 #3 Unetbootin ile yazmayı dene. Belleği FAT32 olarak biçimlendir.
Yıldırım Yiğit Megapat Katılım 7 Temmuz 2013 Mesajlar 268 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 29 Ekim 2013 #4 Recep Baltaş dedi: Unetbootin ile yazmayı dene. Belleği FAT32 olarak biçimlendir. Genişletmek için tıkla... Saol abi Unetbootin ile USB üzerine yazdım ancak bir sorun daha var , Bİlgisayarımı yeniden başlattım usb üzerinden boot ettim ama direk pardus açıldı . Yanlış Linkmi indirdim acaba ?
Recep Baltaş dedi: Unetbootin ile yazmayı dene. Belleği FAT32 olarak biçimlendir. Genişletmek için tıkla... Saol abi Unetbootin ile USB üzerine yazdım ancak bir sorun daha var , Bİlgisayarımı yeniden başlattım usb üzerinden boot ettim ama direk pardus açıldı . Yanlış Linkmi indirdim acaba ?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 30 Ekim 2013 #5 Pardus halihazırda yüklü müydü?
C Cengizhanas Hectopat Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2014 #6 Recep Abi Ben Pardus_kurumsal_2013_gnome_32bit_tr.iso dosyasını indirdim sorun çıkmaz dimi???
cafer Hectopat Katılım 13 Şubat 2014 Mesajlar 290 Makaleler 1 Yer mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek asosyal 28 Mart 2014 #7 USB ve ya CD den Live olarak çalışması bize bir avantaj sağlamaz, işimizede yaramaz. Ha eğer içerisinde Sistem kurtarma, harddisk bölümleme gibi programlar bulunuyorsa ozaman işimize yarayabilir.
USB ve ya CD den Live olarak çalışması bize bir avantaj sağlamaz, işimizede yaramaz. Ha eğer içerisinde Sistem kurtarma, harddisk bölümleme gibi programlar bulunuyorsa ozaman işimize yarayabilir.
M memo.01 Hectopat Katılım 9 Aralık 2013 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2014 #8 Ben de live cd yapacağım bununla MBR diski GPT' ye çevirebilir miyim ? Bir sakıncası var mı ?