mertcan07 Centipat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcılık 1 Aralık 2024 #1 Rufus'dan Pardus kurulumu yaptım ve böyle bir ekran geldi .ne komutu yazacağımı bilmiyorum, bilen varsa söyleyebilir mi?
Rufus'dan Pardus kurulumu yaptım ve böyle bir ekran geldi .ne komutu yazacağımı bilmiyorum, bilen varsa söyleyebilir mi?
Tilkiw Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 623 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: MSI RX 570 4 GB CPU: I3 10105F 8X2 GB G-SKILL 3200 MHZ RAM Cinsiyet Erkek Meslek Lise mezunu 1 Aralık 2024 #2 Boot edemiyor sanırsam tekrar kurulum yapabilir misiniz?
M MegaPatch Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 229 1 Aralık 2024 #3 mertcan07 dedi: Rufus'dan Pardus kurulumu yaptım ve böyle bir ekran geldi .ne komutu yazacağımı bilmiyorum, bilen varsa söyleyebilir mi? Eki Görüntüle 2364070 Genişletmek için tıkla... ISO dosyasında hata olabilir hocam, Rufus yerine etcher deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mertcan07 dedi: Rufus'dan Pardus kurulumu yaptım ve böyle bir ekran geldi .ne komutu yazacağımı bilmiyorum, bilen varsa söyleyebilir mi? Eki Görüntüle 2364070 Genişletmek için tıkla... ISO dosyasında hata olabilir hocam, Rufus yerine etcher deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mertcan07 Centipat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcılık 1 Aralık 2024 #4 Tilkiw dedi: Boot edemiyor sanırsam tekrar kurulum yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Deniyorum şu an. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2024
Tilkiw dedi: Boot edemiyor sanırsam tekrar kurulum yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Deniyorum şu an.