Turk1428 Decapat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 144 13 Haziran 2022 #1 Pardus kullanıyorum. Lightdm kurulu haliyle. Merak ettiğim husus şu; Giriş ekranını (Şifre kısmı) kaldırma, tty'den giriş yapma ama bunun sonucunda xfce arayüzü otomatik olarak açılacak. Genişletmek için tıkla...
Pardus kullanıyorum. Lightdm kurulu haliyle. Merak ettiğim husus şu; Giriş ekranını (Şifre kısmı) kaldırma, tty'den giriş yapma ama bunun sonucunda xfce arayüzü otomatik olarak açılacak. Genişletmek için tıkla...
Linux Aliskanligi Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 2.505 Makaleler 7 Çözümler 40 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 13 Haziran 2022 #2 Turk1428 dedi: Pardus kullanıyorum. Lightdm kurulu haliyle. Merak ettiğim husus şu; Genişletmek için tıkla... TTY'den giriş yapmak için: xinitrc dosyasına startxfce4 ekleyin. startxfce4 komutu ile giriş yapabilirsiniz.
Turk1428 dedi: Pardus kullanıyorum. Lightdm kurulu haliyle. Merak ettiğim husus şu; Genişletmek için tıkla... TTY'den giriş yapmak için: xinitrc dosyasına startxfce4 ekleyin. startxfce4 komutu ile giriş yapabilirsiniz.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.737 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2022 #3 sudo systemctl disable lightdm TTY ekranında kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapıyorsunuz. Daha sonra startxfce4 komutu ile Xfce oturumuna giriş yapıyorsunuz.
sudo systemctl disable lightdm TTY ekranında kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapıyorsunuz. Daha sonra startxfce4 komutu ile Xfce oturumuna giriş yapıyorsunuz.
Turk1428 Decapat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 144 14 Haziran 2022 #4 Linux Aliskanligi dedi: TTY'den giriş yapmak için: xinitrc dosyasına startxfce4 ekleyin. startxfce4 komutu ile giriş yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... The Shorekeeper dedi: sudo systemctl disable lightdm TTY ekranında kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapıyorsunuz. Daha sonra startxfce4 komutu ile Xfce oturumuna giriş yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... autostart ayarlayamaz mıyız? direkt kullanıcı adı ve şifreyi girdikten sonra açılışı.
Linux Aliskanligi dedi: TTY'den giriş yapmak için: xinitrc dosyasına startxfce4 ekleyin. startxfce4 komutu ile giriş yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... The Shorekeeper dedi: sudo systemctl disable lightdm TTY ekranında kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapıyorsunuz. Daha sonra startxfce4 komutu ile Xfce oturumuna giriş yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... autostart ayarlayamaz mıyız? direkt kullanıcı adı ve şifreyi girdikten sonra açılışı.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.737 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2022 #5 Turk1428 dedi: autostart ayarlayamaz mıyız? direkt kullanıcı adı ve şifreyi girdikten sonra açılışı. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim bir yöntem yok. Araştırmanız lazım. Önceki cevabım sorununuzu çözdüyse çözüm olarak işaretleyebilirsiniz.
Turk1428 dedi: autostart ayarlayamaz mıyız? direkt kullanıcı adı ve şifreyi girdikten sonra açılışı. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim bir yöntem yok. Araştırmanız lazım. Önceki cevabım sorununuzu çözdüyse çözüm olarak işaretleyebilirsiniz.
Linux Aliskanligi Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 2.505 Makaleler 7 Çözümler 40 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 14 Haziran 2022 #6 Turk1428 dedi: autostart ayarlayamaz mıyız? direkt kullanıcı adı ve şifreyi girdikten sonra açılışı. Genişletmek için tıkla... Ayarlarsın. Müsait olunca gerekli kodları atarım.
Turk1428 dedi: autostart ayarlayamaz mıyız? direkt kullanıcı adı ve şifreyi girdikten sonra açılışı. Genişletmek için tıkla... Ayarlarsın. Müsait olunca gerekli kodları atarım.