Pardus'u beğenmedim. Windows 10'a geçmek istedim zorla birkaç video izleyip Windows 10'a geri döndüm, hiç kullanışlı değil fakat sistemi rahatlattığı doğru.
Pardus'u beğenmedim. Windows 10'a geçmek istedim zorla birkaç video izleyip Windows 10'a geri döndüm, hiç kullanışlı değil fakat sistemi rahatlattığı doğru.
Eylül ayının sonuna kadar Pardus 23 çıkmış olacak. Yani daha güncel bir kernel ve daha stabil sürüm olacaktır. Gnome versiyonunu kullanırsanız daha göze hitap eden hem de daha işlevsel bir masaüstü deneyimi yaşayabilirsiniz.
Evet. Resmi Pardus sürüm takviminde 3. çeyrek olarak öngörülüyordu. Nitekim bu da en geç Eylül ayı sonunda yayınlanmış olacak olması demekti. Öngürülen süre içinde de bugün itibariyle yayınlamışlar. Hayırlı olsun.
Güvenilir tabii de diğer Linux dağıtımları duruken Pardus kullanılır mı bilmiyorum.Çoğu desteği yok ve kurumsal firmalar için yapılmış bir işletim sistemi.
Eylül ayının sonuna kadar Pardus 23 çıkmış olacak. Yani daha güncel bir kernel ve daha stabil sürüm olacaktır. GNOME versiyonunu kullanırsanız daha göze hitap eden hem de daha işlevsel bir masaüstü deneyimi yaşayabilirsiniz.