zKaranfily0 Kilopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 616 Makaleler 2 Çözümler 2 26 Mayıs 2022 #1 Pardus ile kullandığım uygulamalara uyumsuzluk sorunu çıkarır mı? Minecraft. Age of History 2 Gibi oyunlar oynuyorum. Java oyunlarını destekler mi? FPS düşüşü olur mu? Güvenli midir hızlı mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2022
Pardus ile kullandığım uygulamalara uyumsuzluk sorunu çıkarır mı? Minecraft. Age of History 2 Gibi oyunlar oynuyorum. Java oyunlarını destekler mi? FPS düşüşü olur mu? Güvenli midir hızlı mıdır?
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 26 Mayıs 2022 #2 zKaranfily0 dedi: Pardus ile kullandığım uygulamalara uyumsuzluk sorunu çıkarır mı? Minecraft. Age of History 2 Gibi oyunlar oynuyorum. Java oyunlarını destekler mi? FPS düşüşü olur mu? Güvenli midir hızlı mıdır? Genişletmek için tıkla... Destekler hizlidir guvenlidir.
zKaranfily0 dedi: Pardus ile kullandığım uygulamalara uyumsuzluk sorunu çıkarır mı? Minecraft. Age of History 2 Gibi oyunlar oynuyorum. Java oyunlarını destekler mi? FPS düşüşü olur mu? Güvenli midir hızlı mıdır? Genişletmek için tıkla... Destekler hizlidir guvenlidir.
Painlower412 Picopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 663 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #3 Vine adlı bir eklenti kurmanız gerekiyor, kurduğunuzda sorunsuz olarak çalışacaktır. Hatta Pardus'un kendine ait uygulaması da var bu iş için.
Vine adlı bir eklenti kurmanız gerekiyor, kurduğunuzda sorunsuz olarak çalışacaktır. Hatta Pardus'un kendine ait uygulaması da var bu iş için.
oxyullah Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.765 Makaleler 1 Çözümler 33 21 Temmuz 2022 #4 Age of History Proton ile calisiyor. Minecraft icin Java 8'i indirmek yeterli.