BKDurak Hectopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 970 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #1 Merhaba kattolin sitesinden indirdim ama çalışmıyor. Pycharm'la da açsam çalışmıyor.
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.921 Çözümler 82 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2024 #2 BKDurak dedi: Merhaba kattolin sitesinden indirdim ama çalışmıyor. Pycharm'la da açsam çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Pardus'un forumuna sordunuz mu? Ayrıca Pardus gündelik kullanım için uygun değil.
BKDurak dedi: Merhaba kattolin sitesinden indirdim ama çalışmıyor. Pycharm'la da açsam çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Pardus'un forumuna sordunuz mu? Ayrıca Pardus gündelik kullanım için uygun değil.
BKDurak Hectopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 970 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #3 ALP_MAN dedi: Pardus'un forumuna sordunuz mu? Ayrıca Pardus gündelik kullanım için uygun değil. Genişletmek için tıkla... Neden ben 2010 model MacBook Pro kurdum 4 GB RAM'li çok güzel çalıştı biraz fazla RAM harcıyor ama gayet iyi.
ALP_MAN dedi: Pardus'un forumuna sordunuz mu? Ayrıca Pardus gündelik kullanım için uygun değil. Genişletmek için tıkla... Neden ben 2010 model MacBook Pro kurdum 4 GB RAM'li çok güzel çalıştı biraz fazla RAM harcıyor ama gayet iyi.