N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #1 USB'yi takıyorum, BIOS'a giriyorum, UEFI SanDisk USB seçiyorum. Invalid signature detected. Check Secure Boot policy hatası veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2022
USB'yi takıyorum, BIOS'a giriyorum, UEFI SanDisk USB seçiyorum. Invalid signature detected. Check Secure Boot policy hatası veriyor.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 27 Mart 2022 #2 Noodleyiyenkel dedi: USB'yi takıyorum, BIOS'a giriyorum, UEFI SanDisk USB seçiyorum. Invalid signature detected. Check Secure Boot policy hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Secure Boot kapatıp deneyin.
Noodleyiyenkel dedi: USB'yi takıyorum, BIOS'a giriyorum, UEFI SanDisk USB seçiyorum. Invalid signature detected. Check Secure Boot policy hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Secure Boot kapatıp deneyin.
N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #3 Polorchen dedi: Secure Boot kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayar Pardus 17.0 kaldırır mı? Windows'taki oyunları oynayabilir miyim Pardus'da? Intel Celeron 2.16 GHz çift çekirdek. 2 GB RAM. Intel HD Graphics 1 GB.
Polorchen dedi: Secure Boot kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayar Pardus 17.0 kaldırır mı? Windows'taki oyunları oynayabilir miyim Pardus'da? Intel Celeron 2.16 GHz çift çekirdek. 2 GB RAM. Intel HD Graphics 1 GB.
rbstsoul Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 996 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #4 Noodleyiyenkel dedi: Benim bilgisayar Pardus 17.0 kaldırır mı? Windows'taki oyunları oynayabilir miyim Pardus'da? Intel Celeron 2.16 GHz çift çekirdek. 2 GB RAM. Intel HD Graphics 1 GB. Genişletmek için tıkla... Windows oyunlarının hepsini oynayamazsınız. Bu sisteme Linux Mint kurmanızı öneririm.
Noodleyiyenkel dedi: Benim bilgisayar Pardus 17.0 kaldırır mı? Windows'taki oyunları oynayabilir miyim Pardus'da? Intel Celeron 2.16 GHz çift çekirdek. 2 GB RAM. Intel HD Graphics 1 GB. Genişletmek için tıkla... Windows oyunlarının hepsini oynayamazsınız. Bu sisteme Linux Mint kurmanızı öneririm.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 27 Mart 2022 #5 Noodleyiyenkel dedi: Benim bilgisayar Pardus 17.0 kaldırır mı? Windows'taki oyunları oynayabilir miyim Pardus'da? Intel Celeron 2.16 GHz çift çekirdek. 2 GB RAM. Intel HD Graphics 1 GB. Genişletmek için tıkla... Kaldırır. Wine, Proton ile her oyunu olmasada oynayabilirsiniz sanırım. Mint XFCE yüklersiniz daha iyi. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2022
Noodleyiyenkel dedi: Benim bilgisayar Pardus 17.0 kaldırır mı? Windows'taki oyunları oynayabilir miyim Pardus'da? Intel Celeron 2.16 GHz çift çekirdek. 2 GB RAM. Intel HD Graphics 1 GB. Genişletmek için tıkla... Kaldırır. Wine, Proton ile her oyunu olmasada oynayabilirsiniz sanırım. Mint XFCE yüklersiniz daha iyi.
N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #6 rbstsoul dedi: Windows oyunlarının hepsini oynayamazsınız. Bu sisteme Linux Mint kurmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Linux Mint ile windows oyunların hepsini oynar mıyım? Polorchen dedi: Kaldırır. Wine, Proton ile her oyunu olmasada oynayabilirsiniz sanırım. Mint XFCE yüklersiniz daha iyi. Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı veriyor açılmıyor
rbstsoul dedi: Windows oyunlarının hepsini oynayamazsınız. Bu sisteme Linux Mint kurmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Linux Mint ile windows oyunların hepsini oynar mıyım? Polorchen dedi: Kaldırır. Wine, Proton ile her oyunu olmasada oynayabilirsiniz sanırım. Mint XFCE yüklersiniz daha iyi. Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı veriyor açılmıyor
rbstsoul Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 996 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #7 Noodleyiyenkel dedi: Linux Mint ile windows oyunların hepsini oynar mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır. Linux tabanlı işletim sistemlerinde Windows oyunlarının hepsini oynayamazsınız. Ancak bazı oyunları ekstra yazılımlarla oynayabilirsiniz.
Noodleyiyenkel dedi: Linux Mint ile windows oyunların hepsini oynar mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır. Linux tabanlı işletim sistemlerinde Windows oyunlarının hepsini oynayamazsınız. Ancak bazı oyunları ekstra yazılımlarla oynayabilirsiniz.