Pardus nasıldır?

Stoch

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Bugün pandemi başladığından bu yana ilk defa okula gitdim ve sınıflara akıllı tahtalar takılmıştı. Akıllı tahtaların işletim sistemide Pardus'tu, açılırken ve kapanırken de ETAP yazıyordu. Benim pek inceleme şansım olmadı, hocalar çıkmadan önce tahtayı kilitliyorlardı. Ben de merak etdim. Bilgisayarlara kurulur mu? Windows'dan iyi midir?

Sanal makineye kurdum, Google yüklenmedi :/.

Pardus ETAP sürümü etkileşimli tahtalar için tasarlandığından dolayı normal bilgisayarda kullanırken biraz güçlük çekebilirsiniz. Bilgisayarlar için tasarlanan sürüme buradan ulaşabilirsinz.

Bir GNU/Linux dağıtımı kullanmak istiyorsanız Pardus'dan çok daha hızlı ve güzel alternatifleri var.

Son düzenleme:
Evet ben de şaşırdım çık hızlıydı. Yarın tahtanın özelliklerine de bakacağım, bu kadar hızlı çalışması normal mi diye.
Linuxların geneli öyle, çoğu bu hızlarda açılır. Ama evdeki bilgisayara başka dağıtımlar kurmanızı öneririm, Mint gibi.
Normal Linux kullanımı için Linux Mint çok idealdir. Uzun süreden beri kullanıyorum ve çok memnunum.
Aynı anda yazdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…