tedolone Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #1 Ben daha yeni Pardus'a geçtim (PC çok eskidi) ama bir sorun/sorum var. Ben Windows'tayken spacedesk kullanıp telefonu 2. ekran yapıyordum, bunun Pardus'a özel ya da bunun gibi Pardus uyumlu uygulama var mı?
Ben daha yeni Pardus'a geçtim (PC çok eskidi) ama bir sorun/sorum var. Ben Windows'tayken spacedesk kullanıp telefonu 2. ekran yapıyordum, bunun Pardus'a özel ya da bunun gibi Pardus uyumlu uygulama var mı?
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #2 Spacedesk Alternatives | Alternative Tips 15 best spacedesk alternatives for Windows, Mac, Linux, iPhone, Android and more. Spacedesk alternative list source: spacedesk.net alternative.tips
Spacedesk Alternatives | Alternative Tips 15 best spacedesk alternatives for Windows, Mac, Linux, iPhone, Android and more. Spacedesk alternative list source: spacedesk.net alternative.tips
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 12 Mart 2021 #3 VNC nedir, VNC sunucusu nasıl kurulur tarzında arama yapabilirsin. Sorununa yardımcı olacağını düşündüğümden yazdım.
VNC nedir, VNC sunucusu nasıl kurulur tarzında arama yapabilirsin. Sorununa yardımcı olacağını düşündüğümden yazdım.
tedolone Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #4 Ali998 dedi: Spacedesk Alternatives | Alternative Tips 15 best spacedesk alternatives for Windows, Mac, Linux, iPhone, Android and more. Spacedesk alternative list source: spacedesk.net alternative.tips Genişletmek için tıkla... Pardus için burada az alternatif var ve çoğu telefon değil PC'den PC'ye ek ekran yapmak için. Başka cevap yok mu?
Ali998 dedi: Spacedesk Alternatives | Alternative Tips 15 best spacedesk alternatives for Windows, Mac, Linux, iPhone, Android and more. Spacedesk alternative list source: spacedesk.net alternative.tips Genişletmek için tıkla... Pardus için burada az alternatif var ve çoğu telefon değil PC'den PC'ye ek ekran yapmak için. Başka cevap yok mu?
JetWarker Decapat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 463 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #5 Youtubede birkaç video görmüştüm. VirtScreen ile yapılabiliyormuş sanırım. Bir araştırın bence, fakat Türkçe kaynak bulabileceğinizi sanmıyorum.
Youtubede birkaç video görmüştüm. VirtScreen ile yapılabiliyormuş sanırım. Bir araştırın bence, fakat Türkçe kaynak bulabileceğinizi sanmıyorum.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #6 XerialN dedi: Pardus için burada az alternatif var ve çoğu telefon değil PC'den PC'ye ek ekran yapmak için. Başka cevap yok mu? Genişletmek için tıkla... Deskreen. Açık kaynak kodlu ve Linux ile uyumlu.
XerialN dedi: Pardus için burada az alternatif var ve çoğu telefon değil PC'den PC'ye ek ekran yapmak için. Başka cevap yok mu? Genişletmek için tıkla... Deskreen. Açık kaynak kodlu ve Linux ile uyumlu.