Abdullah UYU Kilopat Katılım 6 Haziran 2014 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2015 #1 Nvidia'nın sürücülerini kurmaya çalışırken X Server'i kapatıp kurulum yapın dedi. Acaba nasıl kapatabilirim bunu? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2015
Nvidia'nın sürücülerini kurmaya çalışırken X Server'i kapatıp kurulum yapın dedi. Acaba nasıl kapatabilirim bunu?
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ocak 2015 #2 Pardus Kullanımını Kolaylaştıracak Birkaç İpucu Önce kurulumda aktif olmayan CTRL+ALT+BACKSPACE yi aktif edelim. Sistem ayarları > Ülke, Bölge ve Dil yerinden resimde ki Key squence to kill the X server tik’liyoruz Genişletmek için tıkla... Böyle bir yöntem belirtilmiş. Pardus kullanmadığım için net bir şey diyemeyeceğim. Sadece araştırdım ve bulduğumu yazdım. Kaynak: Pardus Kullanımı Hakkında Ön Bilgiler | P a r d u s D ü n y a s ı
Pardus Kullanımını Kolaylaştıracak Birkaç İpucu Önce kurulumda aktif olmayan CTRL+ALT+BACKSPACE yi aktif edelim. Sistem ayarları > Ülke, Bölge ve Dil yerinden resimde ki Key squence to kill the X server tik’liyoruz Genişletmek için tıkla... Böyle bir yöntem belirtilmiş. Pardus kullanmadığım için net bir şey diyemeyeceğim. Sadece araştırdım ve bulduğumu yazdım. Kaynak: Pardus Kullanımı Hakkında Ön Bilgiler | P a r d u s D ü n y a s ı
T Temel derin Hectopat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 317 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Haziran 2015 #3 CTRL + ALT + F1 Kod:Panoya kopyala sudo service lightdm stop cd Nvidia driver'ının bulunduğu dizin örnek : cd Desktop sudo sh Nvidia driver dosyasının adı.uzantısı Çıkan her şeye "Yes, Yes, Accept, Ok" dersin. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2015
CTRL + ALT + F1 Kod:Panoya kopyala sudo service lightdm stop cd Nvidia driver'ının bulunduğu dizin örnek : cd Desktop sudo sh Nvidia driver dosyasının adı.uzantısı Çıkan her şeye "Yes, Yes, Accept, Ok" dersin.