Pardus USB takınca donuyor

tedolone

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Pardus'a yeni geçtim, USB ile kurdum ve kurulum bittikten sonra USB'yi telefona bağlayıp içindekileri sildim (kurulum dosyaları). Ama sonra USB'yi Pardus'a takınca Pardus donuyor. Bunun nedeni USB'nin önceden kurulum USB'si olduğu mu yoksa PC'de mi sıkıntı var? Acaba neden söyler misiniz?

Pardus kullanma zorunluluğunuz yoksa kullanmayın bence. Geçen kurdum ve not defterinde bile donuyordu.

Pardus kullanma zorunluluğunuz yoksa kullanmayın bence. Geçen kurdum ve not defterinde bile donuyordu.

Ben normalde Windows 7 kullanıyordum ama artık nedense deli gibi donmalar olmaya başladı bende hem bedava hem de milli diye pardusa geçtim.

O işletim sisteminin kendine yararı yok. Çoğunlukla akıllı tahtalar kullandığı için optimizasyon bence yoktur.
Ben normalde Windows 7 kullanıyordum ama artık nedense deli gibi donmalar olmaya başladı bende hem bedava hem de milli diye pardusa geçtim.
Windows 8.1 kurun ve HDD veya SSD'nin sağlık durumunu atın.

O işletim sisteminin kendine yararı yok. Çoğunlukla akıllı tahtalar kullandığı için optimizasyon bence yoktur.

Windows 8.1 kurun ve HDD veya SSD'nin sağlık durumunu atın.

Ben Pardus ile iyiyim şu anda. Lütfen soruya cevap verirsen sevinirim.

Ben Pardus ile iyiyim şu anda. Lütfen soruya cevap verirsen sevinirim.
Cevap verdik zaten. Optimize sıkıntısı yaşıyor. Dediğim gibi daha not defteri ve sol alt paneli açarken donan bir işletim sisteminden bahsediyoruz.

Bence cevap bu ama, sistemini yazar mısın?

• 2 GB RAM.
  • Ekran kartı: Radeon X1650.
  • İşlemci: Pentium Dual Core 2.5 GHz E5500.
Hatırladıklarım bunlar (tam doğru olmayabilir) ama 2007-2008 yılının orta bütçeli PC'lerinden.

• 2 GB RAM.
  • Ekran kartı: Radeon X1650.
  • İşlemci: Pentium Dual Core 2.5 GHz E5500.
Hatırladıklarım bunlar (tam doğru olmayabilir) ama 2007-2008 yılının orta bütçeli PC'lerinden.
HDD mi SSD mi?

Cevap verdik zaten. Optimize sıkıntısı yaşıyor. Dediğim gibi daha not defteri ve sol alt paneli açarken donan bir işletim sisteminden bahsediyoruz.
Bende şu anda optimizasyon sıkıntısı yaşanmıyor hatta Win7 den daha hızlı şu anda. 19.5 xfce sürümü sorunsuz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…