Pardus USB üzerinden nasıl çalıştırılır?

LBME_YT

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben Pardus'u denemek istiyorum. Sanal kurmak uğraştırdığı için flash belleğime kurmak istiyorum. Nasıl kuracağım?

Canlı ortamda sadece USB'ye yazdırıp boot etmeniz yeterli ama USB'ye direkt kurmak isterseniz 2. bir USB'ye daha ihtiyacınız olacak.

2 USB varsa birine yazdır, kurulumda disk seçme adımında diğer USB'yi seç. Böylece 2. USB'ye kurulum yapmış olacaksın.

Sadece 1 USB'ye yazdırıp da kullanabilirsin ama o zaman her yeniden başlatmanda yüklediğin her şey silinir. Yaptığın her ayar varsayılana döner.

Canlı ortamda sadece USB'ye yazdırıp boot etmeniz yeterli ama USB'ye direkt kurmak isterseniz 2. bir USB'ye daha ihtiyacınız olacak.

Yani nasıl yazdırıcağım PC kurulum dosyası nı?

Ama ben 1'ine Xfce birime GNOME yazmak istiyorum. 3 flash mı lazım? Eğer 3 flash lazımsa, söyleyeyim 2'si 32 biri 16 GB.

3.bir USB niz varsa (8 GB yeterli olacaktır ISO'lar 3GB tahminen) içine Ventoy kurun ve ISO'ları içine atın ve diğer usblerinize sırayla kurun. İkisini beraber kurmaya çalışmayın, bölümleri ayırıp sistemin açılmasını önleyebilirsiniz.

USB'lere nasıl kuracağım benim bu konuda gram fikrim yok. Detaylı bir şekilde anlatır mısın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…