Pisi bağımsız taban. Çoğu zaman da bağımsız taban iyi olur. Ek olarak Pardus RAM kullanımını çok buluyorum. Bu yüzden pisi.
Debian tabanlı olmasına rağmen çok fazla zaten bu.Evet hocam açılışta 1.2 GB RAM tüketiyordu ana ekranda Xfce kullanmama rağmen![]()
Pisi kendi tabanını kullanıyor, Pardus zaten temalı Debian. O yüzden Pisi.Soru gayet açık cevaplarınızı bekliyorum.
Not: Son 2 haftadır Pardus ve Ubuntu kullanıyordum bazı şeylerden dolayı Windows'a dönme kararı aldım en yakın sürede geri döneceğim![]()
Kullandığınızı bile düşünmüyorum.Pisi kendi tabanını kullanıyor, Pardus zaten temalı Debian. O yüzden Pisi.
Kendi tabanının olması onu iyi yapmaz. Kullandınız mı?Ben her zaman Pisi derim çünkü kendi tabanı var. Pardus ise Debian bazlı ve Pisi bildiğim kadarıyla eski Pardus. @46imt
Kullandım, sevmiyorum Pardus'u. Konu sahibi istediğini kullansın sadece ben Pardus tercih etmem.Kullandığınızı bile düşünmüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.