karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.382 Çözümler 3 6 Nisan 2020 #1 Merhabalar, Pardus'da sunucu kullanımı hakkında bilgi bulamadım server nasıl kullanılıyor bilgisi olan var mı?
Merhabalar, Pardus'da sunucu kullanımı hakkında bilgi bulamadım server nasıl kullanılıyor bilgisi olan var mı?
Hasan Huseyin Ordulu Centipat Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 410 Yer Stockholm Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2020 #2 karambyte dedi: Merhabalar, Pardus'da sunucu kullanımı hakkında bilgi bulamadım server nasıl kullanılıyor bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Pardus sanırım debian kodlarını kullanıyor ondan dolayı Ubuntu, debian veya Mint server kurulumunu kullanabilirsiniz.
karambyte dedi: Merhabalar, Pardus'da sunucu kullanımı hakkında bilgi bulamadım server nasıl kullanılıyor bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Pardus sanırım debian kodlarını kullanıyor ondan dolayı Ubuntu, debian veya Mint server kurulumunu kullanabilirsiniz.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.280 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 6 Nisan 2020 #3 karambyte dedi: Merhabalar, Pardus'da sunucu kullanımı hakkında bilgi bulamadım server nasıl kullanılıyor bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Sunucu için Ubuntu Server ya da CentOS daha iyi bir tercih olacaktır. Ancak Pardus´a kurmak istiyorsanız Debian için olan kurulum yönergelerini izleyebilirsiniz. Yeni Pardus versionları Debian tabanlıdır.
karambyte dedi: Merhabalar, Pardus'da sunucu kullanımı hakkında bilgi bulamadım server nasıl kullanılıyor bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Sunucu için Ubuntu Server ya da CentOS daha iyi bir tercih olacaktır. Ancak Pardus´a kurmak istiyorsanız Debian için olan kurulum yönergelerini izleyebilirsiniz. Yeni Pardus versionları Debian tabanlıdır.