4liercankanturk Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #1 Merhaba, iyi Sosyaller. Pardus sistemli PC'de IP adresi nereden öğrenilir?
Çözüm TeknoGame20 20 Nisan 2025 4liercankanturk dedi: Merhaba, iyi Sosyaller. Pardus sistemli PC'de IP adresi nereden öğrenilir? Genişletmek için tıkla... ip a komutunu terminalde kullanabilirsiniz.
4liercankanturk dedi: Merhaba, iyi Sosyaller. Pardus sistemli PC'de IP adresi nereden öğrenilir? Genişletmek için tıkla... ip a komutunu terminalde kullanabilirsiniz.
TeknoGame20 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 324 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #2 4liercankanturk dedi: Merhaba, iyi Sosyaller. Pardus sistemli PC'de IP adresi nereden öğrenilir? Genişletmek için tıkla... ip a komutunu terminalde kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
4liercankanturk dedi: Merhaba, iyi Sosyaller. Pardus sistemli PC'de IP adresi nereden öğrenilir? Genişletmek için tıkla... ip a komutunu terminalde kullanabilirsiniz.
KS KS 4liercankanturk Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #3 @TeknoGame20 peki hocam bilişim sınıfında veyron programına IP yazıyorum ama diğer PCleri internet kafe deki gibi görmem gerekirken IP'yi yazıyorum ama olmuyor siyah ekran da kalıyor onu nasıl düzeltebilirim? Artı 0 Eksi
@TeknoGame20 peki hocam bilişim sınıfında veyron programına IP yazıyorum ama diğer PCleri internet kafe deki gibi görmem gerekirken IP'yi yazıyorum ama olmuyor siyah ekran da kalıyor onu nasıl düzeltebilirim?