neonoxxs Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 387 Çözümler 1 29 Kasım 2022 #1 Merhaba, yarın ki ödevim için akıllı tahtada bir sunum açacağım. Tahtanın işletim sistemi Pardus. Ben buradan PowerPoint ile sunum yapsam tahtada açılabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2022
Merhaba, yarın ki ödevim için akıllı tahtada bir sunum açacağım. Tahtanın işletim sistemi Pardus. Ben buradan PowerPoint ile sunum yapsam tahtada açılabilir mi?
5 509918 Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.766 Makaleler 1 Çözümler 33 29 Kasım 2022 #2 Google Slides kullanabilirsin. .pptx olarak indirebiliyor. Eger igrenc arayuzlere alisiksan LibreOffice Impress kullanabilirsin.
Google Slides kullanabilirsin. .pptx olarak indirebiliyor. Eger igrenc arayuzlere alisiksan LibreOffice Impress kullanabilirsin.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Aralık 2022 #3 509918 dedi: Google Slides kullanabilirsin. .pptx olarak indirebiliyor. Eger igrenc arayuzlere alisiksan LibreOffice Impress kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tema ekleyebilirsiniz. GNOME kurduğunuzda LibreOffice çok güzel bir arayüzle geliyor.
509918 dedi: Google Slides kullanabilirsin. .pptx olarak indirebiliyor. Eger igrenc arayuzlere alisiksan LibreOffice Impress kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tema ekleyebilirsiniz. GNOME kurduğunuzda LibreOffice çok güzel bir arayüzle geliyor.