denzii0 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Aralık 2021 #11 Osman Elitok dedi: USB yaz çıkar uygulamalar alanından. Bence biraz zaman vermelisin alışık olmadığın çok belli. Pardus çok güzel olmuş son hali ile. Yine de tercih sizin. Genişletmek için tıkla... Oyun oynayamıyorum o yüzden.
Osman Elitok dedi: USB yaz çıkar uygulamalar alanından. Bence biraz zaman vermelisin alışık olmadığın çok belli. Pardus çok güzel olmuş son hali ile. Yine de tercih sizin. Genişletmek için tıkla... Oyun oynayamıyorum o yüzden.
Hüseyin Öldürgin Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #12 oyunlar için pek de iyi bir işletim sistemi değil
oxyullah Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.765 Makaleler 1 Çözümler 33 30 Aralık 2021 #13 denzii0 dedi: Pardus'u kurdum fakat beğenmedim Windows 10'a nasıl geçerim? Genişletmek için tıkla... 10 gün olmuş geçemedin dimi lan?
denzii0 dedi: Pardus'u kurdum fakat beğenmedim Windows 10'a nasıl geçerim? Genişletmek için tıkla... 10 gün olmuş geçemedin dimi lan?