Parfüm almak için site önerisi

Burak6665

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, pinkparfum.com bu sitede parfüm fiyatları bana çok güzel geldi, tabii ki de orijinal olmadıklarını biliyorum fakat sizce alınır mı veya bu tarz sitelerden alan arkadaşlar varsa önerebilir, kokularını benzetiyorlar ama kalıcılıklarını pek bilemiyorum.

Cildiniz için almayın. Alıyorsanızda dümdüz çakma almayın. D&P gibi markaların pahalı parfümlere benzeyen ürünlerini alın. En azından içeriği daha bilinir.

Cildiniz için almayın. Alıyorsanızda dümdüz çakma almayın. D&P gibi markaların pahalı parfümlere benzeyen ürünlerini alın. En azından içeriği daha bilinir.
Hocam cildi pek önemsemiyorum benim için kalıcı ve yayılımı olsun yeter sizin dediğiniz de zaten bargello,mad gibi ama ben onları denedim kalıcılığı aşırı az

Hocam cildi pek önemsemiyorum benim için kalıcı ve yayılımı olsun yeter sizin dediğiniz de zaten bargello,mad gibi ama ben onları denedim kalıcılığı aşırı az
Cildi pek onemsemiyorum derken hocam, anlayamadim? Cakma parfumlerin cildinizde sadece sivilce tarzi seyler cikaracagini dusunuyorsaniz baya yanlis dusunuyorsunuz.

Yine de sizin karariniz ama bence bir koku icin cildinize zarar vermeye degmez, arkadasin dedigi gibi en azindan adini bildiginiz parfum almaniz sizin icin en iyisi olur.
Teşekkür ederim peki benim dediğim siteden veya ona benzer sitelerden alınır mi hocam bir bilginiz var mı üstte de dediğim gibi kalıcılık ve yayılım biraz fazla olsun yeter

Teşekkür ederim peki benim dediğim siteden veya ona benzer sitelerden alınır mi hocam bir bilginiz var mı üstte de dediğim gibi kalıcılık ve yayılım biraz fazla olsun yeter
Ben genelde isim garanti olsun magazalardan aliyorum, ilk yazan arkadasin dedigi tarzda yerlerden almaniz bile cakma parfumden cok daha sagliklidir, parfum icin siteler hakkinda pek bilgim yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı