moncucu Decapat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #1 Parfüm demlendirme sürecindeyken kullanmak sorun olur mu?
Ardaaa2131 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 252 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #2 demlendirme olmuyo o zaman kullanmamanız gerek
Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 8 Nisan 2025 #3 moncucu dedi: Parfüm demlendirme sürecindeyken kullanmak sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Üstat kesinlikle kullanılmaz katiyen kullanma
moncucu dedi: Parfüm demlendirme sürecindeyken kullanmak sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Üstat kesinlikle kullanılmaz katiyen kullanma
moncucu Decapat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #4 Katalonyayaslm dedi: Üstat kesinlikle kullanılmaz katiyen kullanma Genişletmek için tıkla... Hocam ben ilk önce 5 fıs falan sıkmıştım, o sıkıntı çıkarır mı? Ve 48 saat yeterli diyorlar demlendirme için o doğru mudur? moncucu dedi: Hocam ben ilk önce 5 fıs falan sıkmıştım, o sıkıntı çıkarır mı? Ve 48 saat yeterli diyorlar demlendirme için o doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Ve her gün biraz çalkalamak gerekiyormuş.
Katalonyayaslm dedi: Üstat kesinlikle kullanılmaz katiyen kullanma Genişletmek için tıkla... Hocam ben ilk önce 5 fıs falan sıkmıştım, o sıkıntı çıkarır mı? Ve 48 saat yeterli diyorlar demlendirme için o doğru mudur? moncucu dedi: Hocam ben ilk önce 5 fıs falan sıkmıştım, o sıkıntı çıkarır mı? Ve 48 saat yeterli diyorlar demlendirme için o doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Ve her gün biraz çalkalamak gerekiyormuş.
Ardaaa2131 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 252 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #5 moncucu dedi: Hocam ben ilk önce 5 fıs falan sıkmıştım, o sıkıntı çıkarır mı? Ve 48 saat yeterli diyorlar demlendirme için o doğru mudur? Ve her gün biraz çalkalamak gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... Çalkalamak mı? Saçmalamayın parfümü çalkalamak parfüme zarar verir. Eğer hava ile temas etsin istiyorsanız şarap çevirir gibi hafifçe çevirebilirsiniz çalkalamayın sakın moncucu dedi: Hocam ben ilk önce 5 fıs falan sıkmıştım, o sıkıntı çıkarır mı? Ve 48 saat yeterli diyorlar demlendirme için o doğru mudur? Ve her gün biraz çalkalamak gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... + olarak minimum 2 hafta kullanmamanız lazım parfümü eğer güzel bir demleme istiyorsanız 3 4 hafta yapabilirsiniz
moncucu dedi: Hocam ben ilk önce 5 fıs falan sıkmıştım, o sıkıntı çıkarır mı? Ve 48 saat yeterli diyorlar demlendirme için o doğru mudur? Ve her gün biraz çalkalamak gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... Çalkalamak mı? Saçmalamayın parfümü çalkalamak parfüme zarar verir. Eğer hava ile temas etsin istiyorsanız şarap çevirir gibi hafifçe çevirebilirsiniz çalkalamayın sakın moncucu dedi: Hocam ben ilk önce 5 fıs falan sıkmıştım, o sıkıntı çıkarır mı? Ve 48 saat yeterli diyorlar demlendirme için o doğru mudur? Ve her gün biraz çalkalamak gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... + olarak minimum 2 hafta kullanmamanız lazım parfümü eğer güzel bir demleme istiyorsanız 3 4 hafta yapabilirsiniz