20 yaşına kadar parfüm ve deodarantlarımı ucuz olanlarından aldım. Dolayısıyla pek kaliteli değillerdi. Diğer arkadaşlarımın kullandıklarını görünce ''ben ne kullanımışım'' diye üzüldüm açıkcası Şu yaz aylarında sizden kaliteli ve aşırı pahalıya kaçmayan parfüm-deodorant önerisi istiyorum.
Kişden kişiye göre farklılık gösterir. Mesela ben Rexona Men kullandım, hiç beğenmedim. Bana göre Nivea Men Deep Dimension en iyisi. Parfüme gelirsek Zara'dan alıyorum.
Loris ve slazenger kullanıyorum. Lorisin ciddi bir kokusu var gibi böyle iş yerlerinde kullanılan veya önemli günlerde tercih edilen bir parfüme benziyor. Koku tarif etmek biraz zor gibi aslında. Sanırım en iyi yöntem deneyerek seçmek.
Zara gold tatlı bir kokudur. Sizin koku zevkini bir başka olabilir, anneniz ve ya kız arkadaşınız ile birlikte bu alışverişi yapabilirsiniz. Sonuçta parfüm insanları etkilemek için sıkılır. Birden fazla fikir olması sizin için iyi olur. Güzel parfümler 50cl. 300+TL'den başlar.
Deodorant marketten elinize gelen bilindik markalardan birini alabilirsiniz.
Buradakileri dışarı çıktığımda kokularına bakacağım zaten direk almam Benim şu an deodarantla ilgili sıkıntım var çok kalitesiz. Terleyince koku bastırması gerekirken daha leş bi kokuya dönüyor,sıkmasam daha iyi diyorum
Buradakileri dışarı çıktığımda kokularına bakacağım zaten direk almam Benim şu an deodarantla ilgili sıkıntım var çok kalitesiz. Terleyince koku bastırması gerekirken daha leş bi kokuya dönüyor,sıkmasam daha iyi diyorum
Yeni çıkan Axe What olabilir size başta kötü gelebilir ama sonra güzel geliyor.
Onun dışında dışarıda filan dünyaca ünlü markaların ucuza muadilleri oluyor pek ucuz değil artık ama çok pahalıya karşı biraz pahalı ne kadar mantıklı almak bilmiyorum ama denemekte fayda var hep kalıcılıktan bahsediyorlar.
Yeni çıkan Axe What olabilir size başta kötü gelebilir ama sonra güzel geliyor.
Onun dışında dışarıda filan dünyaca ünlü markaların ucuza muadilleri oluyor pek ucuz değil artık ama çok pahalıya karşı biraz pahalı ne kadar mantıklı almak bilmiyorum ama denemekte fayda var hep kalıcılıktan bahsediyorlar.