Parfüm ile vazelin kullanmanın etkisi var mı?

iKayraOnur

Kilopat
Sosyal Tayfı
Makaleler
3
Yer
Antalya
Daha fazla  
Elimde çok az kalan bir parfüm var. 1-2 yıl önce gördüğüm bir videoda kaynar suda eritilen vazelinin içine parfüm koyulup karıştırılıp dolapta bekledikten sonra kullanılıyordu ve etkili olduğu yazıyordu. 1 paket vazelin için 5-6 fıs yeterli diyordu da denemek bazlı ufak yapmayı düşünüyorum en başta. Kalıcılık açısından sizce etkisi var mı?

Benim de karşıma çıkmıştı o yöntem, şahsen denemedim yorumlarında üst notalarinin uctugundan, orta notalarinin da çok yayılmadigindan bahsediyorlardı.

Benim de karşıma çıkmıştı o yöntem, şahsen denemedim yorumlarında üst notalarinin uctugundan, orta notalarinin da çok yayılmadigindan bahsediyorlardı.
1-2 ay önce vazelin sürdüğüm bölgeye uygulamayı denedim. Parfümün o has kokusu biraz değişmiş gibiydi de belki vazelinin de kendi hafif garip kokusuyla karıştığı içindir diye düşünmüştüm. Yine bir vaktimde deneyip geri dönüş yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…