Parfüm kokusu neden kalıcı olmuyor?

Formander

Decapat
Daha fazla  
Kullandığım parfümler kalıcı ama bende kokusu birkaç saaat sonra gidiyor, yani yolda giderken yanımdan biri geçse kokusunu hemen alıyorum. Çok güzel ve çok belirgin ama bende böyle olmuyor. Sıktığım halde kalıcı değil, uçup gidiyor sanki. Ne yaparsam yaptım olmuyor. Neden oluyor bu?

Parfümü üstünüze sıkmayın. Herkesin doğru bildiği yanlıştır bana göre. Ben her zaman sol koluma ve sağ koluma 1 fıs sıkıyorum kokusu akşama kadar yetiyor. Denemenizi öneririm.

Ben iki çeşit parfüm kullandım. Biri Bargello biri David Walker. Bargello uçup giderken. David Walker bir gün boyunca yetiyordu. Bence marka ile ilgili olabilir.

Alışık olduğunuz bir koku olduğundan olabilir. Parfüm seçimini de doğru yapmak gerekiyor, öneri isterseniz MAD P102 parfümü öneririm.

Minotaur De Noir.

Parfümü üstünüze sıkmayın. Herkesin doğru bildiği yanlıştır bana göre. Ben her zaman sol koluma ve sağ koluma 1 fıs sıkıyorum kokusu akşama kadar yetiyor. Denemenizi öneririm.
Herşeyi yaptım hocam ama hala aynı malesef.

Ben iki çeşit parfüm kullandım. Biri Bargello biri David Walker. Bargello uçup giderken. David Walker bir gün boyunca yetiyordu. Bence marka ile ilgili olabilir.
Hocam benim şuan kullandığım parfüm olumlu mesajları var herkeste kalıcı çok güzel kokuyor sıkıntı bendemi diye şüpheleniyorum.

Hocam belki siz kokuya alıştığınız için size öyle geliyordur. Karşıdaki birisine sormayı denediniz mi?
Evet hocam arkadaşıma sordum koku geliyomu sana diye hayır dedi o sıra dışarıdaydık.

Ben iki çeşit parfüm kullandım. Biri bargello biri david walker. bargello uçup giderken. david walker bir gün boyunca yetiyordu. Bence marka ile ilgili olabilir.

Sansiro denemenizi tavsiye ederim bu doldurma firmaların hepsini denedim en kalıcı sansiro'dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…