Parfüm kokusu neden kalıcı olmuyor?

Anladım hocam nasıl kendime göre parfüm bulucam hocam tavsyieniz varmıdır sizin.

Hocam cidden hangi parfümün uyacığını biliyor mu parfüm markasıda öneriyor mu hocam yoksa içindeki parfüm kokularınımı söylüyor.

Parfümün içeriğine göre öneri yapar ya markanın bir önemi yok.

Sende hangi kokuların kokacağını ten rengine, saç rengine, cilt tipine göre tahmin ediyor genelde. Şimdi diyiceksin ki "Biraz orantılı salla saç rengiyle parfüm kokusu ne alaka şimdi" ama vallahi harbiden öyleymiş, şaşırmıştım bende ilk duyduğumda.

Bende şaşırdımm Hocam nerde bu kişi hocam neresinde Eminönünün.

duyusal uyum sizde cok hizli o zaman. parfum kokusunu siz degil, yanindan gectiginiz kisi ya da oturdugunuz ortamdakiler daha cok alir. siz bir sure sonra kullandiginiz parfumun kokusunu soluyarak ona alisirsiniz ve size pzrfum kokusu gelmez, taa ki parfum siktiginiz yeri dogrudan koklayana kadar...

Hocam boynuma bileklerime sıkıyorum parfümü ilk sıktığımda güzel kokuyo ama 1 saat sonra felan gidiyo.

Hocam o kuaförün tam karşısında zaza yazan bir yer var orası. O hana giriyorsunuz bodrum katta esansçı.
Hocam size hangi içerikleri söyledi merak ettimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…