Parfüm kokusu neden kalıcı olmuyor?

Hocam banadamı mevsimlere göre hangi parfümün uygun oldunu kokusunun kalıcı oldunu söyleyecek.

Aynen öyle, yani teninin hangi kokuları kokuttuğunu söyler, sonra sana bazı parfüm önerilerinde bulunur koklayıp bakarsınız hocam. Mevsimlere göre ayrı parfüm kullanmanız lazım çünkü kışlık parfüm yazın çok boğucu oluyor, yazlık parfümde kışları çok zayıf kalıyor ve kokmuyor.

Hocam ücreti ne kadar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sizin parfüm öneriniz var midir EDP de güzel.

Aqua'di polo Sport Black kullanıyorum, kalıcılığı fena değil F/P ürünü. Gratis gibi mağazalarda var ben Gratis'ten aldım.

ucuz partfüm kalıcı kokmaz
Hocam 2000 TL Ye parfüm buldum güzelmidir.

Deneyerek. Tek tek dene. İnternetten parfüm alınmaz zaten.
Hocam Boynerden buldum orjinal yeri ordan 2300 TL ye buldum o kalıcımıdır.

Aqua'di polo Sport Black kullanıyorum, kalıcılığı fena değil F/P ürünü. Gratis gibi mağazalarda var ben Gratis'ten aldım.
Kaça Aldınız hocam.

Alışık olduğunuz bir koku olduğundan olabilir. Parfüm seçimini de doğru yapmak gerekiyor, öneri isterseniz MAD P102 parfümü öneririm.
Hocam kokum belli olurmu yanımda insanlar geçse kokumu alırmı sırf kokumu belli etmek içni yüksek fiyatlı almayı düşünüyorum.

Parfümü sıkacağınız bölgeye önceden vaseline sürüp üstüne parfüm sıkarsanız kalıcılığı artar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…