Parfüm markası önerisi

boratess1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba çoğu bilinen muadil markayı denedim fakat hepsi hüsran, sizin bana bu marka iyi diyebileceğiniz memnun olduğunuz ürün var mı?

Memnunum.

Yanlış anlamayın, lafım meclisten dışarı ama şu kokuyu sıkmayan bir Allah'ın kulu kalmadı memlekette. Çakmaları da kol geziyor piyasada. Herkes ya eros ya Black orchid ya da Savage kokuyor.

@boratess1 ne tür kokular seviyorsunuz, baharatlı mı odunsu mu çiçeksi mi, yazlık mı kışlık mı, orijinal mi alacaksanız doldurma mı?

Yanlış anlamayın, lafım meclisten dışarı ama şu kokuyu sıkmayan bir Allah'ın kulu kalmadı memlekette. Çakmaları da kol geziyor piyasada. Herkes ya eros ya Black orchid ya da Savage kokuyor.

@boratess1 ne tür kokular seviyorsunuz, baharatlı mı odunsu mu çiçeksi mi, yazlık mı kışlık mı, orijinal mi alacaksanız doldurma mı?
Hocam doldurma istiyorum babam fahrenhait istiyor ben ise normalde kışlık seviyorum odunsu ama yeni şeyler keşfetmekte istiyorum yazlık fresh bi koku varmı bide çok pahalı olmaması gerekli😅

Hocam doldurma istiyorum babam fahrenhait istiyor ben ise normalde kışlık seviyorum odunsu ama yeni şeyler keşfetmekte istiyorum yazlık fresh bir koku var mı bir de çok pahalı olmaması gerekli😅

Doldurmalar hakkında bilgim yok. Fahrenheit güzel kokudur önerebilirim. Onun dışında azzaro wanted, One million gibi kokulara da bakmanı öneririm. Fresh, ağır olmayan ve baymayan bir koku istiyorsan direkt boss bottled EDP öneririm, yıllardır severek kullanıyorum. Doldurması var mı bilmiyorum ama koku muazzamdır. Bulunduğun yerde Boyner varsa gidip deneyebilirsin.

Imprime markası ve mad ve muscent nasıldır ? Imprime markası yanında tester da gönderiyor iade etmek istersen diye ? Hangisi onerirsiniz

Imprime markası ve mad ve muscent nasıldır ? Imprime markası yanında tester da gönderiyor iade etmek istersen diye ? Hangisi onerirsiniz
Imprime'den uzak dur.Mad bazı ürünleri f/p,Muscent ise aşırı overpriced oldu.MFY firmasına göz atabilirsin her parfüm başına da 2 adet 5ml tester gönderiyor.Dinlendirdikten sonra kalıcı ve güzel oluyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı