![]()
Versace Eros Edt 30 Ml - Fiyatı, Yorumları
Versace Eros Edt 30 Ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Memnunum.
Dawid Walker Alberto Sego Muscent bu muadil markalar fena değil hocam parfümden parfüme değişiyor yaşadığınız yerde varsa deneyerek alın.Merhaba çoğu bilinen muadil markayı denedim fakat hepsi hüsran, sizin bana bu marka iyi diyebileceğiniz memnun olduğunuz ürün var mı?
Hocam doldurma istiyorum babam fahrenhait istiyor ben ise normalde kışlık seviyorum odunsu ama yeni şeyler keşfetmekte istiyorum yazlık fresh bi koku varmı bide çok pahalı olmaması gerekliYanlış anlamayın, lafım meclisten dışarı ama şu kokuyu sıkmayan bir Allah'ın kulu kalmadı memlekette. Çakmaları da kol geziyor piyasada. Herkes ya eros ya Black orchid ya da Savage kokuyor.
@boratess1 ne tür kokular seviyorsunuz, baharatlı mı odunsu mu çiçeksi mi, yazlık mı kışlık mı, orijinal mi alacaksanız doldurma mı?
Hocam doldurma istiyorum babam fahrenhait istiyor ben ise normalde kışlık seviyorum odunsu ama yeni şeyler keşfetmekte istiyorum yazlık fresh bir koku var mı bir de çok pahalı olmaması gerekli![]()
Imprime'den uzak dur.Mad bazı ürünleri f/p,Muscent ise aşırı overpriced oldu.MFY firmasına göz atabilirsin her parfüm başına da 2 adet 5ml tester gönderiyor.Dinlendirdikten sonra kalıcı ve güzel oluyorlar.Imprime markası ve mad ve muscent nasıldır ? Imprime markası yanında tester da gönderiyor iade etmek istersen diye ? Hangisi onerirsiniz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.