d4irea Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #1 Parfum nerede saklanir havalar bildiginiz gibi cok sıcak. Ben kutusu kapali ve kapagi kapali sekilde masanin ustunde bekletiyorum bir sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2024
Parfum nerede saklanir havalar bildiginiz gibi cok sıcak. Ben kutusu kapali ve kapagi kapali sekilde masanin ustunde bekletiyorum bir sorun olur mu?
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.201 Çözümler 6 8 Temmuz 2024 #2 d4irea dedi: Parfum nerede saklanir havalar bildiginiz gibi cok sıcak. Ben kutusu kapali ve kapagi kapali sekilde masanin ustunde bekletiyorum bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Valla bugune kadar sorun yasamadim.
d4irea dedi: Parfum nerede saklanir havalar bildiginiz gibi cok sıcak. Ben kutusu kapali ve kapagi kapali sekilde masanin ustunde bekletiyorum bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Valla bugune kadar sorun yasamadim.
ErenM21 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 542 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #3 Mümkünse ışık almayan ve oda sıcaklığında serin bir yerde saklayın. Çekmece veya dolapta sıcağa da maruz kalmaz.
Mümkünse ışık almayan ve oda sıcaklığında serin bir yerde saklayın. Çekmece veya dolapta sıcağa da maruz kalmaz.