Hocam internetten biraz baktım bir kaç parfüme birisi diyor kalıcılığı az yayılımı az başım ağrıdı yani o kadar çok piyasada parfüm seçeneği var ki Yves Saint Laurent'i de gördüm videolarda. Şimdi hocam şöyle bir parfüm bana önerebilir misiniz, tarif ediyorum:
- 4 Mevsime Uygun.
- Bir ortama girdiğim de direk dikkat çekeceğim özellikle kadınların beğeneceği ve bol bol iltifat yağmuruna tutulacak bir parfüm. Tanıyıp Tanımadığım herkes bu parfümü bana sorsun yani o kadar iyi olsun. (En Önemlisi)
-Kalıcılık 6-8 Saat
-Yayılımı çok iyi olması gerek dünyanın en iyi parfümü olsun yayılım olmadıktan sonra hiç bir işe yaramaz. 2-2.5m arasında ki insanların bile kokuyu alabilecek bir parfüm.
-Resmi kurumlar değilde daha çok parti tarzı yerlerde bu koku hissedilecek
-Nadir bir parfüm olacak önüne gelende olmayacak.
Şuanlık unutmadığım bir şey varsa bu kadar hocam bu dediklerime tam uyacak ve en çok iltifat alıp beğenilen nadir olan bana 1 ya da 2 parfüm söyleyin artık karar vereyim gidip deneyim. Gittiğimde sadece 2 parfüm deneme şansım olacak ve orada bir kaç saat dolaşıp karar vereceğim ondan böyle yapıyorum hocam.
@iKayraOnur hocam müsaitseniz siz de bu istediklerime göre bir öneri yapar mısınız?